Løs ejerkonflikter

Alle steder på Google kan kun have én verificeret ejer. Hvis du ser statussen "Adgang nægtet" på din konto, betyder det, at en anden ejer har bekræftet det pågældende sted på Google.

Når du tilføjer et sted med en anden ejer, der matcher et onlinested, behandles det som en dublet og bliver ignoreret, når du importerer regnearket.

Du har flere muligheder for at løse problemet:

1. Spørg i din organisation for at finde ud af, hvem du muligvis skal koordinere med, herunder bureauer som din virksomhed har hyret til at varetage administrationen for sig. Få flere oplysninger om, hvordan du deler ejerskabet af flere placeringer.
  2. Anmod om administration, hvis du vil anmode om, at ejerskabet bliver overført fra den nuværende ejer eller for at anmode om at blive tilføjet som administrator. Få flere oplysninger.
  3. Fjern placeringen fra din konto, hvis den nuværende ejer skal fortsætte med at administrere placeringen. Få flere oplysninger.
  4. Lad stedet være, som det er, hvis det kun bruges til visning af adresseudvidelser i Google Ads. Få flere oplysninger

Hvis du har gjort krav på stedet med en anden konto og har glemt brugernavnet eller adgangskoden til den pågældende konto, skal du gå til fejlfindingen på kontoen for at få hjælp.