Fjern anmeldelser fra din virksomhedsprofil på Google

Rapportér anmeldelsen for at bede Google om at fjerne eller slette en upassende anmeldelse fra din virksomhedsprofil. Google kan fjerne anmeldelser, der overtræder Googles politikker.

Vigtigt! Læs vores politik vedrørende anmeldelser, før du anmoder om at fjerne eller slette en anmeldelse.

Anmod om fjernelse af anmeldelse

Få indsigt i, hvilke anmeldelser der skal rapporteres

• Rapportér kun anmeldelser, der overtræder Googles politikker. Få flere oplysninger om Googles indholdspolitikker.
  • Rapportér ikke en anmeldelse, udelukkende fordi du er uenig i den eller ikke kan lide den.
    • Google blander sig ikke, når virksomheder og kunder er uenige om fakta.
    • Det er ikke muligt at afgøre, hvem der har ret i forhold til en bestemt kundeoplevelse.
  • Du kan ikke rapportere hotelanmeldelser fra tredjepart. Hvis du vil markere en upassende tredjepartsanmeldelse, skal du kontakte tredjepartsleverandøren direkte. Klik på anmelderens navn for at gå til tredjepartswebsitet. Kort efter, at udbyderen fjerner eller ændrer anmeldelsen på sit website, vises opdateringen på din virksomhedsprofil.

Tip! Hav tålmodighed. Det kan tage flere dage at vurdere en anmeldelse.

Sådan anmoder du om fjernelse af en anmeldelse

Du kan rapportere en upassende anmeldelse af indhold via Google Maps eller Google Søgning. Når en anmeldelse er fjernet, vises den hverken på Google Maps eller Google Søgning.

Rapportér en anmeldelse eller bruger i Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Virksomhed nederst til højre for at åbne din virksomhedsprofil.
  3. Tryk på Anmeldelser.
  4. Find den anmeldelse, du vil rapportere.
    • Sådan rapporterer du en anmeldelse: Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér anmeldelse.
    • Sådan rapporterer du en bruger: Tryk på brugerens navn og derefter Mere Mere og derefter Rapportér profil.
Tip! Brugere og virksomheder kan rapportere chikanerende brugere via Google Maps-appen. Når brugerens aktivitet og bidrag, f.eks. anmeldelser, billeder eller redigeringer er rapporteret, bliver de gennemgået. Få flere oplysninger om bidragyderprofiler

Rapportér en anmeldelse i Google Søgning

1. Gå til Google på din iPhone eller iPad.
  2. Find din virksomhedsprofil.
  3. Tryk på Anmeldelser.
  4. Find den anmeldelse, du vil rapportere.
  5. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér anmeldelse.

Rapportér en anmeldelse i værktøjet til administration af anmeldelser

1. Gå til værktøjet til administration af anmeldelser.
  2. Tjek, at den mailadresse, der vises, er den, du bruger til at administrere din virksomhedsprofil.
    • Tip! Hvis du bruger en anden mailadresse, skal du klikke på Skift konto.
  3. Klik på Bekræft.
  4. Vælg din virksomhed og derefter Rapportér en ny anmeldelse, der skal fjernes.
  5. Klik på Rapportér på hver anmeldelse, du vil rapportere.
  6. Vælg en kategori for anmeldelsen på den nye fane.
  7. Klik på Send.

Tjek status for en rapporteret anmeldelse i værktøjet til administration af anmeldelser

1. Gå til værktøjet til administration af anmeldelser.
  2. Tjek, at den mailadresse, der vises, er den, du bruger til at administrere din virksomhedsprofil.
    • Tip! Hvis du bruger en anden mailadresse, skal du klikke på Skift konto.
  3. Klik på Bekræft.
  4. Vælg din virksomhed og derefter Tjek status for en anmeldelse, jeg tidligere har rapporteret, og se appelmulighederne.
  5. De mulige statusser er:
    • Beslutning afventer: Anmeldelsen er rapporteret, men den er ikke blevet tjekket endnu.
    • Rapporten er gennemgået – der er ingen politikovertrædelse: Anmeldelsen er tjekket, og der blev ikke fundet nogen politikovertrædelse.
      • Tip! Du kan appellere denne afgørelse én gang. Få flere oplysninger om, hvordan du indsender en engangsappel vedrørende en anmeldelse, nedenfor.
    • Eskaleret – tjek din mail for opdateringer: En appel er eskaleret, og endelig afgørelsen sendes til din mailadresse.

Indsend en engangsappel vedrørende en anmeldelse

Hvis du rapporterer en anmeldelse, men afgørelsen er, at den ikke overtræder Googles politikker, kan du indsende en engangsappel. Få flere oplysninger om, hvilken type indhold der er begrænset.

1. Gå til værktøjet til administration af anmeldelser.
  2. Tjek, at den mailadresse, der vises, er den, du bruger til at administrere din virksomhedsprofil.
    • Tip! Hvis du bruger en anden mailadresse, skal du klikke på Skift konto.
  3. Klik på Bekræft.
  4. Vælg din virksomhed og derefter Tjek status for en anmeldelse, jeg tidligere har rapporteret, og se appelmulighederne.
  5. Vælg Anmeldelser, for hvilke der kan indsendes en appel og derefter nederst på siden, og vælg de anmeldelser, du vil indsende en appel for.
    • Tip! Du kan vælge op til 10 anmeldelser.
  6. Klik på Fortsæt og derefter Indsend en appel.
  7. På den nye fane skal du udfylde formularen og indsende den.
  8. Du modtager en mail med afgørelsen vedrørende din appel.
    • Hvis det vedtages, at anmeldelsen overtræder vores politik, vil den blive fjernet.
    • Hvis det ikke er tilfældet, forbliver anmeldelsen live, og statussen forbliver "Eskaleret – tjek din mail for opdateringer" i værktøjet til administration af anmeldelser.

Forstå anmeldelser, som er fjernet via registrering af spam

Google bruger automatiske funktioner til registrering af spam til at fjerne anmeldelser, der sandsynligvis er spam. Disse foranstaltninger er med til at forbedre folks oplevelser på Google og sikrer, at de anmeldelser, de ser, er autentiske, relevante og nyttige. Nogle lovlige anmeldelser kan blive fjernet ved en fejl.