Rapportér upassende anmeldelser

Administrer dine anmeldelser

Anmeldelser, der overtræder Google-politikkerne vedrørende anmeldelser, kan fjernes fra Google My Business-virksomhedsprofiler. Se vejledningen nedenfor, hvis du vil rapportere om en upassende anmeldelse på din fortegnelse.

Før du begynder

• Tjek politikken. Rapportér kun anmeldelser, der overtræder Googles politikker. Rapportér ikke en anmeldelse, udelukkende fordi du er uenig i den eller ikke kan lide den. Google involverer sig ikke, når sælgere og kunder er uenige om fakta, da det ikke er muligt at afgøre, hvem der har ret i forhold til en specifik kundeoplevelse. Læs politikken, inden du rapporterer om en anmeldelse.

• Hav tålmodighed. Der kan gå flere dage, før en anmeldelse bliver vurderet.

Bemærk! Du kan ikke markere hotelanmeldelser fra tredjepart. Hvis du vil markere en upassende tredjepartsanmeldelse, skal du kontakte tredjepartsleverandøren direkte. Du kan klikke på anmelderens navn for at blive omdirigeret til tredjepartswebsitet. Kort efter, at anmeldelsen fjernes fra/ændres på tredjepartswebsitet, vil ændringerne blive afspejlet på din virksomhedsprofil på Google Maps.

Hvis du støder på en anmeldelse, som efter din mening overtræder Google-politikkerne vedrørende anmeldelser, kan du rapportere den for at få den fjernet. Anmeldelsen bliver derefter vurderet og eventuelt fjernet fra din virksomhedsprofil.

Rapportér en anmeldelse på din konto

1. Åbn Google My Business-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Kunder og så Anmeldelser.
  3. Tryk på den anmeldelse, du vil rapportere, og tryk derefter på Mere Mere og så Rapportér anmeldelse.

Rapportér en anmeldelse i Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Find din virksomhedsprofil.
  3. Tryk på Anmeldelser.
  4. Find den anmeldelse, du vil rapportere.
  5. Tryk på Mere Mere og så Rapportér anmeldelse.

Tip! Brugere og sælgere kan rapportere krænkende slogans eller navne i Google Maps-appen. Navnet og sloganet vil blive gennemgået, når det rapporteres. Få flere oplysninger om bidragyderprofiler.

Registrering af spam

Google bruger automatiske funktioner til registrering af spam til at fjerne anmeldelser, der sandsynligvis er spam. Selvom dette nogle gange medfører, at legitime anmeldelser fejlagtigt bliver fjernet, er disse spambeskyttelsesfunktioner med til at forbedre brugeroplevelsen på Google ved at sikre, at de viste anmeldelser er autentiske, relevante og nyttige.