Rapportér upassende anmeldelser

Administrer dine anmeldelser

Anmeldelser, der overtræder Google-politikkerne vedrørende anmeldelser, kan fjernes fra Google My Business-fortegnelser. Se vejledningen nedenfor, hvis du vil rapportere om en upassende anmeldelse på din fortegnelse.

Før du begynder

• Tjek politikken. Rapportér kun anmeldelser, der overtræder Googles politikker. Rapportér ikke en anmeldelse, udelukkende fordi du er uenig i den eller ikke kan lide den. Google involverer sig ikke, når sælgere og kunder er uenige om fakta, da det ikke er muligt at afgøre, hvem der har ret i forhold til en specifik kundeoplevelse. Læs politikken, inden du rapporterer om en anmeldelse.

• Hav tålmodighed. Der kan gå flere dage, før en anmeldelse bliver vurderet.

Bemærk! Du kan ikke markere hotelanmeldelser fra tredjepart. Hvis du vil markere en upassende tredjepartsanmeldelse, skal du kontakte tredjepartsleverandøren direkte. Du kan klikke på anmelderens navn for at blive omdirigeret til tredjepartswebsitet. Kort efter, at anmeldelsen fjernes fra/ændres på tredjepartswebsitet, vil ændringerne blive afspejlet på din virksomhedsprofil på Google Maps.

Rapportér en anmeldelse på din konto

Hvis du støder på en anmeldelse, som efter din mening overtræder Google-politikkerne vedrørende anmeldelser, kan du rapportere den for at få den fjernet. Anmeldelsen bliver derefter vurderet og eventuelt fjernet fra din fortegnelse.

Computer

1. Log ind på Google My Business.
  2. Hvis du har flere virksomhedsprofiler:
    • Hvis du vil se anmeldelser for flere virksomhedsprofiler på én gang, skal du klikke på Administrer anmeldelser i menuen til venstre. Brug derefter rullemenuen til at vælge en stedbaseret gruppe. (Denne funktion er ikke tilgængelig på organisationskonti).
    • Hvis du vil se anmeldelser for en enkelt virksomhedsprofil, skal du åbne den, du vil administrere. Klik på Anmeldelser i menuen til venstre.
  3. På den anmeldelse, du vil rapportere, skal du klikke på Mere Mereog så Markér som upassende.

Mobil

1. Åbn My Business-appen My Business på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Kunder og så Anmeldelser.
  3. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og tryk derefter på Mere Mere og så Rapportér anmeldelse.

Rapportér en anmeldelse i Google Maps

1. Åbn Google Maps.
  2. Find din virksomhedsfortegnelse.
  3. Find den anmeldelse, du vil rapportere.
  4. Klik på Mere Mere og så Markér som upassende

Registrering af spam

Google bruger automatiske funktioner til registrering af spam til at fjerne anmeldelser, der sandsynligvis er spam. Selvom dette nogle gange medfører, at legitime anmeldelser fejlagtigt bliver fjernet, er disse spambeskyttelsesfunktioner med til at forbedre brugeroplevelsen på Google ved at sikre, at de viste anmeldelser er autentiske, relevante og nyttige.