Suprimir ressenyes d'un perfil d'empresa a Google

Informa d'una ressenya inadequada per demanar a Google que la suprimeixi o tregui del teu Perfil d'empresa. Google pot suprimir les ressenyes que infringeixen les polítiques de Google.

Important: abans de demanar que se suprimeixi o es tregui una ressenya, llegeix la nostra política de ressenyes.

Sol·licita la supressió de la ressenya

Entendre de quines ressenyes s'ha d'informar perquè se suprimeixin

• Informa només de les ressenyes que infringeixin les polítiques de Google. Obtén més informació sobre les polítiques de continguts de Google.
  • No informis d'una ressenya només perquè no hi estàs d'acord o no t'agrada.
    • Google no intervé quan les empreses i els clients no estan d'acord sobre els fets,
    • ja que no hi ha cap manera fiable de discernir qui té raó sobre l'experiència concreta d'un client.
  • No podeu informar de ressenyes d'hotels externes. Per marcar una ressenya externa inadequada, posa't en contacte directament amb el proveïdor extern. Per anar al lloc web extern, fes clic al nom del ressenyador. Poc després que el proveïdor suprimeixi o canviï la ressenya al seu lloc web, l'actualització es mostrarà al teu Perfil d'empresa.

Consell: tingues paciència. Podem tardar uns quants dies a avaluar una ressenya.

Com pots sol·licitar que se suprimeixi una ressenya

Per informar d'una ressenya inadequada perquè se suprimeixi, pots fer servir Google Maps o la Cerca de Google. Les ressenyes suprimides deixen de mostrar-se a tots dos productes.

Marcar una ressenya o un usuari a Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Per obrir el perfil d'empresa, a la part inferior dreta, toca Empresa.
  3. Toca Ressenyes.
  4. Cerca la ressenya de la qual vols informar.
    • Per marcar una ressenya: toca Més Més i, a continuació, Informa de la ressenya.
    • Per marcar un usuari: toca el nom de l'usuari i, tot seguit, toca Més Més i, a continuació, Informa del perfil.
Consell: tant els particulars com les empreses poden informar des de l'aplicació Google Maps d'usuaris amb comportaments abusius. Un cop s'informi de l'activitat i les contribucions de l'usuari, com ara ressenyes, fotos o canvis, aquest contingut es revisarà. Obtén més informació sobre els perfils dels col·laboradors.

Marcar una ressenya a la Cerca de Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, ves a Google.
  2. Cerca el teu Perfil d'empresa.
  3. Toca Ressenyes.
  4. Cerca la ressenya de la qual vols informar.
  5. Toca Més Més i, a continuació, Informa de la ressenya.

Marcar una ressenya a l'eina de gestió de ressenyes

1. Ves a l'eina de gestió de ressenyes.
  2. Comprova que l'adreça electrònica que es mostra sigui la que utilitzes per gestionar el perfil d'empresa.
    • Consell: si utilitzes una altra adreça electrònica, fes clic a Canvia de compte.
  3. Fes clic a Confirma.
  4. Selecciona la teva empresa i, a continuació, Informar d'una ressenya nova perquè se suprimeixi.
  5. Per a cada ressenya que vulguis marcar, fes clic a Informa.
  6. A la pestanya nova, selecciona una categoria per a la ressenya.
  7. Fes clic a Envia.

Comprovar l'estat d'una ressenya marcada a l'eina de gestió de ressenyes

1. Ves a l'eina de gestió de ressenyes.
  2. Comprova que l'adreça electrònica que es mostra sigui la que utilitzes per gestionar el perfil d'empresa.
    • Consell: si utilitzes una altra adreça electrònica, fes clic a Canvia de compte.
  3. Fes clic a Confirma.
  4. Selecciona la teva empresa i, a continuació, Comprovar l'estat d'una ressenya de la qual he informat anteriorment i les opcions d'apel·lació.
  5. Aquests són alguns dels estats possibles:
    • Decisió pendent: la ressenya s'ha marcat, però encara no s'ha revisat.
    • Informe revisat: no s'ha detectat cap infracció de les polítiques: s'ha comprovat la ressenya i no s'hi ha trobat cap infracció de les polítiques.
      • Consell: pots apel·lar contra aquesta decisió una vegada. Obtén informació sobre com pots enviar una apel·lació única contra una ressenya a continuació.
    • Escalat: comprova el correu electrònic per veure si hi ha novetats: s'ha escalat una apel·lació i s'enviarà la decisió  final al teu correu electrònic.

Enviar una apel·lació única contra una ressenya

Si marques una ressenya però el veredicte indica que no infringeix les polítiques de Google, pots enviar una apel·lació única. Obtén informació sobre quin tipus de contingut està restringit.

1. Ves a l'eina de gestió de ressenyes.
  2. Comprova que l'adreça electrònica que es mostra sigui la que utilitzes per gestionar el perfil d'empresa.
    • Consell: si utilitzes una altra adreça electrònica, fes clic a Canvia de compte.
  3. Fes clic a Confirma.
  4. Selecciona la teva empresa i, a continuació, Comprovar l'estat d'una ressenya de la qual he informat anteriorment i les opcions d'apel·lació.
  5. A la part inferior de la pàgina, selecciona Apel·lar contra les ressenyes aptes i, a continuació, Les ressenyes contra les quals vols apel·lar.
    • Consell: pots seleccionar fins a deu ressenyes.
  6. Fes clic a Continua i, a continuació, Envia una apel·lació.
  7. A la pestanya nova, emplena el formulari i envia'l.
  8. Rebràs un correu electrònic amb el veredicte sobre l'apel·lació.
    • Si es determina que la ressenya infringeix la nostra política, se suprimirà.
    • Si no és així, la ressenya continuarà publicada i el seu estat continuarà sent "Escalat: comprova el correu electrònic per veure si hi ha actualitzacions" a l'eina de gestió de ressenyes.

Identificar les ressenyes que ha suprimit la detecció de contingut brossa

Google utilitza mesures automatitzades de detecció de contingut brossa per suprimir les ressenyes que probablement ho són. Aquestes mesures estan dissenyades per ajudar a millorar l'experiència dels usuaris a Google i mostrar ressenyes autèntiques, rellevants i útils. És possible que algunes ressenyes legítimes se suprimeixin per error.