Business Profile APIn käyttö

Tunnettu ongelma: Hotellin määritteitä ei voi päivittää lataamalla laskentataulukkoa. Jos haluat päivittää hotellin määritteitä, käytä ohjelmointirajapintaa (APIa) ja hallintapaneelia. Lue lisää Business Profile APIsta.

Business Profile API (ohjelmointirajapinta) on suunniteltu kehittäjille, jotka edustavat suuria teknologiaan perehtyneitä yrityksiä ja kolmansia osapuolia. Business Profile APIn käyttöä suositellaan kehittäjille, jotka haluavat luoda sovelluksia Yritysprofiilin datan ylläpitoa varten.

Business Profile APIn avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia, jotka ovat suoraan yhteydessä Yritysprofiili-palvelimella oleviin toimipistetietoihin. Näiden sovellusten avulla ketjut ja kolmannet osapuolet voivat entistä paremmin ylläpitää suuria tai monimutkaisia Yritysprofiili-tilejään.

APIn käyttö

Business Profile APIn tehokas käyttö edellyttää teknistä osaamista ja koodaustaitoja. APIn avulla voit ylläpitää toimipisteitä laaja-alaisesti tekemällä esimerkiksi seuraavia asioita:

• Sijaintitietojen muokkaaminen
  • Asiakkaiden arvostelujen lukeminen ja niihin vastaaminen sekä kysymykset ja vastaukset
  • Menun tietojen, kuten valokuvien, kuvausten ja hintojen, päivittäminen
  • Sijainteja koskevien käyttötietojen tarkasteleminen
  • Uusia asiakkaiden arvosteluja koskevien ilmoitusten tilaaminen
  • Postausten luominen ja päivittäminen
  • Valokuvien lisääminen ja asiakkaiden valokuvien ja videoiden katsominen
  • Ylläpitäjien kutsuminen ja poistaminen
  • Paikallisten palveluyritysten hallinnointi
  • Yritystietojen vahvistaminen kolmansien osapuolten alustoilla
  • Sijainnin olemassaolon ja omistajuuden selvittäminen
  • Käyttäjäryhmien ja sijaintiryhmien luominen

Aiheeseen liittyviä artikkeleita