Brug Business Profile API

Kendt problem: Du kan ikke opdatere hotelattributter via upload af regnearket. Brug i stedet API'en og kontrolpanelet. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil-API.

Business Profile-programmeringsgrænsefladen (API, Application Programming Interface) er designet til udviklere, som repræsenterer store, teknologitunge virksomheder og tredjeparter. Udviklere, der vil udvikle apps til administration af virksomhedsprofildata, bør overveje at anmode om adgang til at bruge Business Profile API.

Business Profile API giver udviklere mulighed for at udvikle apps, der interagerer direkte med deres virksomhedsadresseoplysninger på Virksomhedsprofil-serveren. Kæder og tredjeparter kan ved hjælp af disse apps administrere deres store eller komplekse Virksomhedsprofil-konti.

Sådan kan du bruge vores API

Det kræver teknisk viden og stort kendskab til kodning for at kunne bruge Business Profile API effektivt. Vores API giver dig mulighed for at administrere flere steder på én gang, og du kan bl.a. udføre følgende handlinger:

• Redigere stedoplysninger
  • Læse og besvare kundeanmeldelser og Spørgsmål/svar
  • Opdatere menuoplysninger, f.eks. billeder, beskrivelser og priser
  • Se indsigt for steder
  • Abonnere på push-meddelelser om nye kundeanmeldelser
  • Oprette og opdatere indlæg
  • Tilføje billeder og se billeder og videoer fra kunder
  • Invitere og fjerne administratorer
  • Administrere udekørende servicevirksomheder
  • Foretage bekræftelse på tredjeparters platforme
  • Fastslå, om et sted findes i forvejen og allerede er blevet gjort krav på
  • sådan opretter du brugergrupper og placeringsgrupper