Sådan bruger du et serviceområde på Google til udekørende servicevirksomheder og hybridvirksomheder

Når du angiver dit serviceområde, fortæller det kunderne, hvilket geografisk område du kan levere dine produkter og tjenester i.

Vigtigt! Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse, skal du ikke angive en adresse på fanen "Oplysninger" i Profiladministrator. Lad feltet "Virksomhedsadresse" stå tomt.

Hvis du vil bruge et serviceområde, skal din virksomhed være en af følgende virksomhedstyper:

• Udekørende servicevirksomhed: En virksomhed, som kører ud til eller leverer varer direkte til kunder, men ikke betjener dem på virksomhedens egen adresse.
    • Virksomheder som f.eks. rengøringstjenester eller blikkenslagere.
    • Udekørende servicevirksomheder kan kun oprette én profil for det byområde, de betjener.
  • Hybridvirksomhed: En virksomhed, der betjener kunder på deres virksomhedsadresse, men også kører direkte eller leverer til kunder. Hvis din virksomhed ikke har permanent skiltning på stedet, er den ikke kvalificeret som en fysisk virksomhed og skal angives som en udekørende servicevirksomhed.
    • For eksempel en restaurant, der også leverer mad ud af huset.
    • Hybridvirksomheder kan vise adressen for deres fysiske virksomhed, angive åbningstider for det tidspunkt, hvor der er bemanding på den pågældende adresse, og angive et serviceområde.

Nå ud til flere kunder for din udekørende servicevirksomhed

Hvis du vil udvide din digitale tilstedeværelse, kan du køre en annonce via Lokale services. Annoncer via Lokale services hjælper dig med at annoncere for din virksomhed på Google og modtage kundeemner direkte fra potentielle kunder. Du kan modtage disse kundeemner via telefonopkald eller beskeder som reaktion på din annonce. Få flere oplysninger om annoncer via Lokale services.

Tilmeld dig annoncer via Lokale services

Sådan fungerer det

Du kan ikke angive dit serviceområde som en afstand omkring din virksomhed. Hvis du tidligere har konfigureret dit serviceområde på denne måde, kan du ikke redigere det. Du skal i stedet angive dit serviceområde efter by, postnummer eller en anden type område.

Vær opmærksom på følgende:

• Du kan have op til 20 serviceområder.
  • Serviceområdet for din profil bør ikke dække et område, der ligger længere væk end ca. to timers kørsel fra din virksomhed.

Hvis du opdaterer dine virksomhedsoplysninger fra at være en fysisk virksomhed til en udekørende servicevirksomhed eller hybridvirksomhed, skal du være opmærksom på følgende:

• Hvis du betjener kunder på din virksomhedsadresse, men du også har et serviceområde: Angiv både din adresse og dit serviceområde.
  • Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse: Ryd adressefeltet, og angiv kun dit serviceområde.

Administrer serviceområder for din virksomhed

Tilføj eller rediger et serviceområde
  1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan administrerer du dit serviceområde:
    • Med Google Søgning skal du vælge Rediger profilog derefter Lokation.
    • Med Google Maps skal du vælge Rediger profilog derefter Virksomhedsoplysningerog derefter Lokation.
  3. Vælg blyantikonet Rediger ud for "Serviceområde" under "Lokation og områder".
  4. Vælg foreslåede serviceområder, eller angiv et serviceområde.
    • Du kan konfigurere op til 20 serviceområder baseret på de byer, postnumre eller andre områder, hvor du driver virksomhed.
  5. Vælg Gem.
Fjern et serviceområde
  1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan fjerner du dit serviceområde:
    • Med Google Søgning skal du vælge Rediger profilog derefter Lokation.
    • Med Google Maps skal du vælge Rediger profilog derefter Virksomhedsoplysningerog derefter Lokation.
  3. Vælg blyantikonet Rediger ud for "Serviceområde" under "Lokation og områder".
  4. Fjern de lokationer, hvor du ikke driver virksomhed, under "Valgte serviceområder".
  5. Vælg Gem.

Tip! Hvis du vil fjerne alle dine serviceområder, skal du være en fysisk virksomhed, og din virksomhedsadresse skal være angivet i din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer eller redigerer din virksomhedsadresse på din profil.