Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Instellingen voor Currents

U kunt uw Currents-instellingen wijzigen door het Menu Menu te openen en Instellingen te kiezen.

Opmerking: Sommige instellingen kunnen alleen worden bekeken en gewijzigd op bepaalde platforms. Als je iets niet kunt vinden, probeer je een ander apparaat. In de Android-app moet u een account selecteren nadat u 'Instellingen' heeft geopend.

Algemene instellingen

U kunt de instellingen wijzigen waarmee u het volgende ziet:

• Wie u meldingen kan sturen.
  • Wie kan reageren op uw openbare berichten.
  • Wie uw activiteit voor 'likes voor posts' kan zien.

U kunt ook wijzigingen aanbrengen in het activiteitenlogboek. In het activiteitenlogboek kunt u uw activiteiten in Currents beheren en verwijderen, zoals reacties, likes en posts. Hiervoor moet u misschien eerst op Web- en app-activiteit beheren klikken.

Foto's en video's die worden gedeeld in Currents

U kunt ervoor kiezen om standaard de geolocatie te gebruiken van foto's die u deelt.

U kunt kiezen of mensen de foto's en video's die u deelt, kunnen downloaden.

Profielinstellingen

U kunt kiezen welke informatie wordt weergegeven in uw Currents-profiel. U kunt uw posts in communities en mensen die u hebben toegevoegd aan hun kringen weergeven.

Instellingen voor de updates

U kunt ervoor kiezen afbeeldingen met animaties automatisch te laten afspelen in de updates (deze functie werkt niet op Android). U kunt ook kiezen hoeveel voorgestelde berichten worden weergegeven in de updates.

Opmerking: U kunt deze instelling alleen bekijken en wijzigen op een computer.

Instellingen voor meldingen

U kunt meldingen voor specifieke acties aan- of uitzetten, zoals wanneer iemand u vermeldt in een post of u uitnodigt voor een community.

U kunt ook meldingen voor incidentele updates van Currents aan- of uitzetten, zoals van mensen die u misschien kent en andere Currents-activiteit en vriendensuggesties.

Houd rekening met het volgende:

• U krijgt bepaalde meldingen met lage prioriteit wellicht niet op alle apparaten.
  • U kunt nog steeds buiten deze instelling om meldingen van mensen zien voor posts waarbij u betrokken bent. U krijgt bijvoorbeeld een melding als iemand buiten deze instelling om reageert op uw post of als iemand na u reageert op een post.
  • Sommige meldingen, zoals de meldingen die via e-mail worden gestuurd, kunnen alleen worden uitgezet vanaf een computer.

Locatie-instellingen

Met de locatie-instellingen in Currents kunt u de locatie-instellingen voor uw Google-account wijzigen.

Houd rekening met het volgende: U kunt uw locatie niet meer delen via de nieuwe iPhone- of iPad-app voor Currents. Als u 'Locatie delen' eerder heeft ingesteld met de iPhone- of iPad-app, kunt u het volgende:

• Uw instellingen voor 'Locatie delen' bekijken en wijzigen in uw Google-account.
  • Je locatie blijven delen als je Locatiegeschiedenis in de Google-app gebruikt.

Privacyinstellingen

Je kunt je zoekgeschiedenis en Google-activiteit beheren. Als u de zoekgeschiedenis en Google-activiteit heeft ingeschakeld, is uw gebruikerservaring gepersonaliseerd. U kunt deze gegevens echter ook wissen en deze instellingen aanpassen. U heeft de volgende opties:

• Currents-zoekgeschiedenis wissen: hiermee wordt de zoekgeschiedenis binnen Currents beheerd.
  • Web- en app-activiteit beheren: hiermee worden uw activiteiten in Google-apps beheerd.
  • Google-activiteit beheren: hiermee worden de activiteiten in uw hele Google-account beheerd.

Accountinstellingen

U kunt uw Currents-account verwijderen door op Uw Currents-profiel verwijderen te klikken. Als u op deze link klikt, gaat u naar de pagina 'Een Google-service verwijderen'. Daar kunt u uw Currents-profiel verwijderen.