Bedrijfsinformatie live op Google bekijken

Bedrijfsgegevens die op Google worden weergegeven, zijn afkomstig uit een aantal verschillende bronnen en zijn bedoeld om klanten te voorzien van de meest volledige en actuele gegevens over uw bedrijf. Informatie over hoe Google omgaat met bedrijfsinformatie

Verifieer uw bedrijfsinformatie om deze naar Google Maps te verzenden. Bedrijfsinformatie live op Google bekijken:

1. Log in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik in het menu op Info.
  4. Onder 'Uw bedrijfsinformatie wordt weergegeven op Google' ziet u links naar uw profiel in Google Zoeken of Google Maps. Klik op een van deze links om te bekijken hoe uw bedrijf wordt weergegeven in de betreffende service.

Opmerking: In bepaalde gevallen is er mogelijk geen link naar live bedrijfsinformatie op Google Zoeken beschikbaar.

De verificatiestatus controleren