Joukkolataukseen tarvittavat yrityskoodit puuttuvat

Laskentataulukon importointi edellyttää, että jokaisella toimipisteellä on yksilöllinen toimipistekoodi. Käyttämällä kullekin tililläsi olevalle toimipisteelle yksilöllistä toimipistekoodia varmistat, että muutokset kohdistetaan oikeaan toimipisteeseen uuden laskentataulukon importoinnin yhteydessä.

Vinkki: Jos tarvitset apua päällekkäisten toimipistekoodien kanssa, seuraa näitä ohjeita.

Toimipistekoodien lisääminen

Voit lisätä tai muokata toimipistekoodeja Yritysprofiilissa milloin tahansa. Yritysprofiilien ylläpidossa voit joukkoladata uusia toimipistekoodeja uusiin toimipisteisiin laskentataulukon avulla. Lue lisää joukkolatauksesta laskentataulukolla.

Voit lisätä tai muuttaa puuttuvia toimipistekoodeja seuraavasti:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse kolmen pisteen valikko ja sitten Yritysprofiilin asetukset ja sitten Lisäasetukset.
  3. Lisää tai muuta toimipistekoodeja valitsemalla Toimipistekoodi-kohdan vierestä kynäkuvake Muokkaa
  4. Kirjoita toimipistekoodi avautuvaan ikkunaan.
  5. Valitse Tallenna.

​Hyvä muistaa

• Toimipistekoodina voi käyttää mitä tahansa yksilöllistä tunnusta. Toimipistekoodi voi olla esimerkiksi paikan nimi tai satunnainen numerosarja, kunhan käytät yksittäiselle toimipisteelle aina samaa koodia.
  • Sisällytä toimipistekoodiin myös brändisi nimi, jotta (erillisten yritystilien tai henkilökohtaisten tilien) laskentataulukot eivät mene sekaisin. Jos esimerkiksi Googlella on 100 sijaintia, niiden nimet voivat olla GOOG1, GOOG2, GOOG3 jne. Lue lisää toimipistekoodien muotoilusta.

Joukkolatauksen laskentataulukko

Voit muuttaa toimipistekoodia Yritysprofiilien ylläpidossa.

Toimipistekoodeja voi lisätä laskentataulukon joukkolatauksen yhteydessä vain, jos lisäät uuden toimipisteen. Jos lisäät nykyiselle toimipisteelle toimipistekoodin tai muutat sitä, tällöin luodaan päällekkäinen toimipiste.

1. Lataa toimipisteet laskentataulukkoon.
  2. Lisää toimipistekoodit laskentataulukkoon. Älä muuta toimipisteiden osoitteita.
  3. Lataa laskentataulukko, joka sisältää uudet toimipistekoodit.

Jos käytössäsi on offline-laskentataulukko, varmista, että myös siinä käytetään uusia toimipistekoodeja.