Be om massebekreftelse av mer enn ti beliggenheter

Du kan administrere informasjon om ti eller flere beliggenheter som tilhører den samme bedriften, i alle Google-produkter.

Viktig:

Dette trenger du for å kunne kjøre massebekreftelser

Massebekreftelser skjer på kontonivå. Du kan bekrefte to typer kontoer:

• En personlig brukerkonto: Så fort denne kontoen er bekreftet, bekreftes alle de kvalifiserte beliggenhetene i kontoen som ikke allerede er gjort krav på av en annen bruker.
  • Beliggenhetsgruppe (tidligere kalt «bedriftskonto»): Når hovedeieren av kontoen er bekreftet, bekreftes samtidig alle de kvalifiserte beliggenhetene i beliggenhetsgruppen. Beliggenhetene kan ikke eies av andre. Finn ut mer om beliggenhetsgrupper.

Trinn 1: Påse at kontoen din kan bekreftes

Viktig: Det blir ikke sendt noen forespørsel om bekreftelse når du laster opp et regneark. Finn ut hvordan du kan sende slike forespørsler.

Kontoen din kan bekreftes hvis følgende stemmer:

Trinn 2: Send inn beliggenheter til massebekreftelse

1. Logg på Google Min bedrift.
  2. Klikk på Bli bekreftet ved siden av en av beliggenhetene dine.
  3. Klikk på Kjede.
  4. Fyll ut skjemaet.
    • Bedriftsnavn: Hvis et morselskap eier og driver denne bedriften, må du oppgi navnet på denne bedriften samt navnet på morselskapet.
    • Bedriftsland/-regioner: Ikke ta med beliggenheter som administreres via andre kontoer.
    • Kontaktnavn: Ta med navnene på alle som administrerer denne kontoen. Dette kan for eksempel se slik ut: Ola Nordmann (markedsføring) og Kari Nordmann (drift).
    • Telefonnummer: Vi kan komme til å ringe deg hvis vi har behov for å få bekreftet informasjonen din.
    • E-postadressen til leder i bedriften: Oppgi e-postadressen til en person som kan bekrefte at du er en autorisert representant.
    • E-postadressen til Google-kontoadministratoren: Før opp navnene på eller e-postadressene til eventuelle Google-kontakter du samarbeider med, for eksempel i Google Ads.
  5. Send inn skjemaet. Vi sender deg en e-post når beliggenhetene i kontoen din er massebekreftet.

Oppretthold bekreftelsen

• For å sikre at kildene til data som vises på Google Maps, har korrekt informasjon, kan vi fjerne bekreftelsen av kontoer der beliggenhetene ikke administreres aktivt.
  • Gjennomgå kontoen din for å se etter feil, og oppdater beliggenhetene dine, slik at du kan opprettholde massebekreftelsen.
  • Vi sender deg en e-post hvis statusen for massebekreftelse endres.
  • Vi kan også kontakte deg hvis det oppdages problemer i kontoen din, eller om vi har tips om hvordan du kan forbedre den.
  • Hvis en konto misbruker massebekreftelse for bedrifter de ikke er autorisert til å representere, eller bedrifter som ikke overholder retningslinjene våre, blir massebekreftelsen opphevet.

Finn ut mer om fordelene ved massebekreftelse

• Endringer du gjør i beliggenheter, for eksempel bilder, åpningstider og kontaktinformasjon, kan vises på Google Maps og i andre Google-tjenester.
  • Nye beliggenheter du legger til i oversikten din, som ikke eies av andre, vises på Google.
  • Gjennom bekreftelse av kontoer kan vi påse at korrekt bedriftsinformasjon vises på Google.

Beslektede ressurser