Be om massebekreftelse av mer enn ti profiler

Du kan administrere informasjon om ti eller flere beliggenheter som tilhører den samme bedriften, i alle Google-produkter.

Du kan administrere enkeltprofiler direkte fra Søk og Maps. For å administrere flere profiler samtidig må du bruke Administrering av Bedriftsprofil.

Viktig:

Dette trenger du for å kunne kjøre massebekreftelser

Massebekreftelser skjer på kontonivå. Du kan bekrefte to typer kontoer:

• En personlig brukerkonto: Så fort denne kontoen er bekreftet, bekreftes alle de kvalifiserte profilene i kontoen som ikke er gjort krav på av en annen bruker.
  • Beliggenhetsgrupper: Når hovedeieren av kontoen er bekreftet, bekreftes samtidig alle kvalifiserte profiler i beliggenhetsgruppen. Profilene kan ikke eies av andre. Finn ut mer om beliggenhetsgrupper.

Trinn 1: Påse at kontoen din kan bekreftes

Viktig: Det blir ikke sendt noen forespørsel om bekreftelse når du laster opp et regneark. Finn ut hvordan du kan sende slike forespørsler.

Kontoen din kan bekreftes hvis følgende stemmer:

Trinn 2: Send inn beliggenheter til massebekreftelse

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil på datamaskinen.
  2. Klikk på Lisenser til venstre, og velg så Kjede.
  3. Fyll ut skjemaet.
    • Bedriftsnavn: Hvis et morselskap eier og driver denne bedriften, må du oppgi navnet på denne bedriften samt navnet på morselskapet.
    • Bedriftsland/-regioner: Ikke ta med profiler som administreres via andre kontoer.
    • Kontaktnavn: Ta med navnene på alle som administrerer denne kontoen. Dette kan for eksempel se slik ut: Ola Nordmann (markedsføring) og Kari Nordmann (drift).
    • Telefonnummer: Vi kan komme til å ringe deg hvis vi har behov for å få bekreftet informasjonen din.
    • E-postadressen til leder i bedriften: Oppgi e-postadressen til en person som kan bekrefte at du er en autorisert representant.
    • E-postadressen til Google-kontoadministratoren: Før opp navnene på eller e-postadressene til eventuelle Google-kontakter du samarbeider med, for eksempel i Google Ads.
  4. Send inn skjemaet. Vi sender deg en e-post når beliggenhetene i kontoen din er massebekreftet.

Oppretthold bekreftelsen

• For å sikre at kildene til data som vises på Google Maps, har korrekt informasjon, kan vi oppheve bekreftelsen av kontoer der profilene ikke administreres aktivt.
  • Gjennomgå kontoen din for å se etter feil, og oppdater profilene dine, slik at du kan opprettholde massebekreftelsen.
  • Vi sender deg en e-post hvis statusen for massebekreftelse endres.
  • Vi kan også kontakte deg hvis det oppdages problemer i kontoen din, eller om vi har tips om hvordan du kan forbedre den.
  • Hvis en konto misbruker massebekreftelse for bedrifter de ikke er autorisert til å representere, eller bedrifter som ikke overholder retningslinjene våre, blir massebekreftelsen opphevet.

Finn ut mer om fordelene ved massebekreftelse

• Endringer du gjør i beliggenheter, for eksempel bilder, åpningstider og kontaktinformasjon, kan vises på Google Maps og i andre Google-tjenester.
  • Nye beliggenheter du legger til i oversikten din, som ikke eies av andre, vises på Google.
  • Gjennom bekreftelse av kontoer kan vi påse at korrekt bedriftsinformasjon vises på Google.