Anmod om massebekræftelse for mere end ti steder

Hvornår er det en god idé at blive massebekræftet?

Massebekræftelse giver dig mulighed for at administrere oplysninger for ti steder eller mere for samme virksomhed i forskellige Google-produkter, f.eks. Maps og Søgning.

Ikke kvalificeret til massebekræftelse

• Virksomheder med under ti placeringer: Du kan anmode om verifikation for individuelle placeringer ved at følge disse trin
  • Virksomheder med serviceområde: Anmod om verifikation for individuelle placeringer ved at følge disse trin
  • Bureauer, der administrerer flere virksomheder: Administrer virksomheder på din organisationskonto. Hvis et bureau, der administrerer en kædevirksomhed (over ti placeringer for samme virksomhed), skal kæden ansøge om massebekræftelse. Derefter skal bureauet anmode om delt adgang til kædens stedbaserede gruppe, der indeholder de placeringer, som kæden har massebekræftet.

Bemærk: Lister i duplikat, suspenderet eller deaktiveret tilstand tæller ikke med i minimumskravet på ti fortegnelser.

Når du er blevet massebekræftet, har du følgende muligheder:

• Opdateringer, du foretager af virksomhedsadresser, f.eks. kontaktoplysninger, billeder eller åbningstider, er kvalificerede til at blive vist på Google Maps og andre Google-tjenester.
  • Nye steder, du føjer til dit betjeningspanel, som ikke ejes af en anden bruger, er kvalificerede til at blive vist på Google.

Google bruger data fra mange kilder til at sammensætte de lokale virksomhedsoplysninger, der vises på Google Maps, Google Søgning og andre Google-tjenester. De oplysninger, du angiver som en bekræftet konto, spiller en afgørende rolle i forbindelse med at sikre, at virksomhedsoplysningerne på Google er nøjagtige og opdaterede.

Få flere oplysninger om, hvordan Google bruger virksomhedsoplysninger, oghvordan du optimerer dine placeringer.

Bemærk! Du kan godt vise Google Ads-adresseudvidelser, selvom din konto ikke er bekræftet.

Anmod om massebekræftelse

Massebekræftelse sker på kontoniveau. Der er to typer af Google My Business-konti, der kan massebekræftes:

• Din individuelle brugerkonto: Når din konto bliver bekræftet, bliver alle kvalificerede steder på din konto, der ikke allerede er gjort krav på af andre brugere, også bekræftet.
  • En stedbaseret gruppe (blev tidligere kaldt en virksomhedskonto): Når den primære ejer af kontoen bliver bekræftet, bliver alle kvalificerede steder på den stedbaserede gruppe/virksomhedskontoen, der ikke allerede er gjort krav på af andre brugere, også bekræftet. Få flere oplysninger om stedbaserede grupper/virksomhedskonti

Hvis du føjer et sted til din konto, og det allerede er blevet bekræftet af en anden bruger, skal du anmode om adgang for at kunne administrere det.

Inden du anmoder om bekræftelse, skal du sikre dig, at du overholder følgende:

• Dit regneark indeholder ti steder eller mere fra samme virksomhed. Som beskrevet i vores retningslinjer for kvalitet er det kun virksomhedsejere eller autoriserede repræsentanter, der kan bekræfte deres virksomhed på Google.
    • Bureauer, der administrerer flere virksomheder med én konto, er ikke kvalificeret til massebekræftelse.
  • Dit regneark omfatter alle de steder, du administrerer. Hvis du ikke inkluderer alle dine steder, kan det medføre væsentlige forsinkelser i opdateringen af dine virksomhedsoplysninger.
  • Din virksomhedstype er kvalificeret til bekræftelse. Få flere oplysninger om kvalificerede virksomhedstyper.
  • Din virksomhed betjener ikke et serviceområde. Sådanne virksomheder skal i stedet anmode om bekræftelse for individuelle steder ved at følge disse trin.
  • Der findes ikke en bekræftet konto allerede. Sørg for at koordinere med andre ansatte og autoriserede agenter for at sikre, at den person, der administrerer din konto, er den bedste repræsentant i forhold til at administrere din virksomheds placeringsoplysninger. Dine organisationer skal oprette en stedbaseret gruppe/virksomhedskonto for at dele administrationen af en gruppe steder.
  • Din konto er fejlfri. Hvis der er fejl, eller hvis retningslinjerne for kvalitet overtrædes, kan massebekræftelsesprocessen forsinkes. Få flere oplysninger om almindelige problemer, som forsinker verifikationsprocessen, og specifikke fejlmeddelelser.

Der sendes ikke automatisk en anmodning om bekræftelse, når du uploader et regneark. Følg i stedet trinnene nedenfor for at anmode om bekræftelse.

Sådan indsender du dine steder til massebekræftelse:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Bliv bekræftet ud for et af dine steder.
  3. Klik på Kæde
  4. Udfyld hele bekræftelsesformularen med de korrekte oplysninger.
    • Virksomhedens navn: Hvis virksomheden ejes og drives af et moderselskab, skal du oplyse det her og angive navnet på den virksomhed, du bekræfter.
    • Virksomhedens lande/regioner: Angiv landene/regionerne for den virksomhed, du vil administrere på din konto. Hvis du f.eks. administrerer virksomhedsadresser i USA og Canada, men en anden bruger administrerer steder i Frankrig og Tyskland, kan vi se, at disse to konti er adskilte og dækker forskellige steder.
    • Navn på kontaktperson: Hvis der er flere personer, som aktivt administrerer denne konto, skal du angive alle navnene her. Eksempel. Jacob Hansen (marketing) og Mette Olsen (drift).
    • Telefonnummer, du kan kontaktes på: Vi kontakter dig muligvis på dette telefonnummer, hvis der er oplysninger, som skal afklares i forbindelse med bekræftelsen af din konto.
    • E-mail til leder i virksomheden: E-mailadresse på en person i virksomheden, der kan bekræfte, at du er en godkendt repræsentant.
    • Google Account Managers mailadresse: Angiv navn eller mailadresse på den Google-kontaktperson, du har samarbejdet med. Det er vigtigt, at din Account Manager holdes opdateret om status for din konto, da det er med til at sikre sammenhæng og kontinuitet på tværs af Google-produkter, eksempelvis Google Offers og Google Ads.
  5. Når du har indsendt formularen med din bekræftelsesanmodning, kan det tage op til en uge at behandle den. Vi gennemgår din anmodning for at sikre, at din konto overholder retningslinjerne for kvalitet, og for at bekræfte din bemyndigelse til at repræsentere virksomheden. Vi kontakter dig via e-mail, hvis vi har nogen spørgsmål, eller hvis der opstår problemer, og vi giver dig besked, når din konto er massebekræftet.

Forbliv bekræftet

I et forsøg på at holde Google Maps-datakilder opdateret fjerner vi jævnligt bekræftelsen af inaktive konti, som vi mener ikke længere aktivt administrerer deres steder. Det er vigtigt regelmæssigt at gennemgå din konto for fejl og opdatere dine steder for at forblive massebekræftet og opdateret. Hvis statussen for din massebekræftelse på et tidspunkt ændres, får du besked via e-mail.

Vi kontakter dig muligvis fortsat med anmodninger om at rette og/eller optimere dine konti. Vi opdaterer løbende vores politikker og produkter, så dine steder fremstår så nøjagtigt som muligt på Google.