Sådan verificerer du 10 eller flere profiler

Du kan administrere oplysninger for over ti lokationer under samme virksomhed på tværs af Google-produkter.

Du kan administrere en individuel profil direkte på Søgning og i Maps. Hvis du vil administrere flere profiler på én gang, kan du bruge Profiladministrator. Hvis du vil tilføje endnu en profil, skal du på Google Søgning vælge prikmenuen og derefter Tilføj en ny virksomhedsprofil

Vigtigt!

Hvad du skal verificere

Du verificerer på kontoniveau. Du kan verificere 2 forskellige typer konti:

• En individuel brugerkonto: Når din konto bekræftes, bliver alle de kvalificerede profiler på din konto, der ikke allerede er gjort krav på af andre brugere, også bekræftet.
  • Virksomhedsgrupper: Når den primære ejer bekræftes, bliver alle kvalificerede profiler i gruppen også. Profilerne må ikke være ejet af en anden. Få flere oplysninger om virksomhedsgrupper.

Vigtigt! De profiler, der føjes til din konto, skal afspejle din virksomheds størrelse nøjagtigt. Du kan blive bedt om at fremlægge dokumentation, hvis din kædestørrelse afviger fra antallet af profiler på din konto.

Trin 1: Sørg for, at du kan verificere

Vigtigt! At uploade et regneark er ikke det samme som at sende en anmodning om bekræftelse. Få oplysninger om, hvordan du sender en anmodning.

Du kan verificere, hvis:

Trin 2: Indsend til verificering

1. Log ind på Profiladministrator på din computer.
  2. Klik på Bekræftelser til venstre. Vælg derefter Kæde.
  3. Udfyld formularen.
    • Virksomhedsnavn: Hvis den aktuelle virksomhed ejes og drives af en overordnet virksomhed, skal du også angive den pågældende virksomheds navn.
    • Lande/regioner, der drives virksomhed i: Du må ikke medtage profiler, der administreres af en anden konto.
    • Kontaktpersonens navn: Medtag navnet på alle de personer, der administrerer den aktuelle konto. Eksempel: Jacob Hansen (marketing) og Mette Olsen (drift).
    • Kontaktpersonens telefonnummer: Vi ringer muligvis til dig, hvis vi har behov for at bekræfte dine oplysninger.
    • Virksomhedsadministratorens mailadresse: Angiv mailadressen på en person, der kan bekræfte, at du er en godkendt repræsentant for virksomheden.
    • Mailadresse på Google Account Manager: Angiv navnet eller mailadressen på en eventuel Google-kontaktperson, du samarbejder med, eksempelvis i Google Ads.
  4. Indsend formularen. Vi sender dig en mail, når din konto er bekræftet via massebekræftelse.

Forbliv bekræftet

• For at sikre, at Google Maps-datakilder altid er korrekte, tilbagekalder vi muligvis bekræftelsen af konti, hvis de tilhørende profiler ikke administreres aktivt.
  • For at sikre opretholdelse af massebekræftelsen skal du sørge for at gennemgå din konto for fejl og opdatere dine profiler.
  • Hvis din status for massebekræftelse ændres, får du besked om det via mail.
  • Vi kontakter dig muligvis med henblik på at løse problemet eller optimere din konto.
  • Hvis en konto misbruger masseverificering og ikke overholder vores retningslinjer, tilbagekalder vi masseverificeringen. Få flere oplysninger om vores retningslinjer.

Få oplysninger om fordelene ved massebekræftelse

• Opdateringer, du foretager af lokationer, f.eks. i form af billeder eller ændring af åbningstider, kan blive vist i Google Maps og andre Google-tjenester.
  • Nye lokationer, som du føjer til dit kontrolpanel, og som ikke ejes af en anden, bliver vist på Google.
  • Bekræftede konti er med til at sikre, at de virksomhedsoplysninger, der vises på Google, er korrekte.