Vahvistaminen tietojen muutoksien jälkeen

Google voi joskus pyytää aiemmin vahvistettuja yrityksiä vahvistamaan tietonsa uudelleen. Näin pyritään takaamaan yritystietojen korkea laatu. Uusi vahvistuspyyntö voidaan lähettää, jos yritystietoihin on tehty muutoksia: jos esimerkiksi olet vaihtanut tietojen luokkaa tai yrityksen osoitetta.

Jos tiedot täytyy vahvistaa uudelleen, näet Google My Businessin verkkohallintapaneelissa tai Google My Businessin sovelluksessa ilmoituksen “Changes to your business information require verification” or a similar message in the Google My Business web dashboard or in the Google My Business app.

Sinun täytyy pyytää uusi vahvistuskoodi, jotta voit vahvistaa yrityksen uudelleen. Viimeistele vahvistaminen uudelleen noudattamalla Google My Businessin verkkohallintapaneelin tai mobiilisovelluksen kehotteid.