Typer af fejlmeddelelser for masseuploads

Steder med fejl vises ikke i Maps, før fejlene er blevet rettet. Få oplysninger om, hvordan du får vist og retter fejl, så du kan få det fulde udbytte af din virksomhedsprofil.

Brug tabellen nedenfor til at få oplysninger om mulige fejl på din konto, og hvad du kan gøre for at rette dem.

Fejltyper i forbindelse med upload af din datafil

Fejl Betydning og metode til at rette fejlen
"Maksimumgrænsen for, hvor mange lokationer du kan uploade til Virksomhedsprofil på en enkelt dag, er overskredet. Prøv igen senere." Af hensyn til integriteten af de virksomhedsprofiler, der vises på Google, har vi indført en grænse for, hvor mange profiler der kan oprettes pr. Google-konto. Udfyld denne formular, hvis denne fejlmeddelelse vises. Angiv i feltet "Beskriv det aktuelle problem", at du har fået vist denne fejlmeddelelse. Supportteamet hjælper dig med at få dine lokationer indlæst på din konto og fortsætte med masseverificeringsprocessen.
Tegn, der ikke er tilladt

Nogle tegn er ikke tilladt (f.eks. < og > i visse felter). Fjern disse tegn, før du fortsætter.

Det er også muligt, at der er ikke-understøttede tegn i dit regneark, fordi det indeholder ødelagte data. Sådan finder og retter du ødelagte data:

1. Download dine steder fra Virksomhedsprofil, og find i dit regneark.
  2. Slet indholdet af celler, hvor dette tegn vises, og indtast de korrekte oplysninger igen manuelt.
  3. Kontrollér, at eventuel tredjepartssoftware, du bruger til generering af dit regneark, ikke indeholder en fejl, som forårsager tegnene .
Webadresse i butikskodefeltet Webadresser (f.eks. google.dk) er ikke tilladt i butikskoder. Fjern webadresser fra samtlige butikskoder.

For mange tegn

Nogle af dine felter indeholder for mange tegn. Forkort dataene i disse felter, før du fortsætter.

Postboksnumre er ikke tilladt I mange felter er postboksnumre ikke tilladt, og de skal derfor fjernes fra dine profildata.
For mange tegnsætningstegn Profilnavne må maksimalt indeholde seks tegnsætningstegn. Fjern nogle af cifrene, før du fortsætter.
For mange cifre Profilnavne må maksimalt indeholde seks cifre. Fjern nogle af cifrene, før du fortsætter.
Administrativt område og land matcher ikke En fortegnelses administrative område skal matche profilens land. Kontrollér, at det administrative område, du har indtastet, findes i profilens land.
Ugyldig eller ikke-understøttet landekode Kontrollér, at det land, du har indtastet, understøttes af Google Virksomhedsprofil. Hvis det understøttes, skal du indtaste en gyldig landekode. Virksomhedsprofil understøtter i øjeblikket ikke virksomheder på Krim.
Forkert formateret postnummer Kontrollér, at du har brugt det korrekte postnummerformat for profilens land.
Fejl vedrørende breddegrad og længdegrad Angiv gyldige koordinater i form af en breddegrad på mellem -90 og 90 og en længdegrad på mellem -180 og 180.  Sørg for, at dine værdier for breddegrad og længdegrad hver især indeholder mindst seks cifre efter decimaltegnet, så din virksomheds placering på kortet er så præcis som muligt. Eksempelvis er en værdi på 37,421998 for breddegrad og -122,084059 for længdegrad en korrekt angivelse af Googleplex' placering.
Forkert formateret telefonnummer

Kontrollér, at du har brugt det korrekte telefonnummerformat for profilens land.

Hvis du ikke har tilføjet enten et primært telefonnummer eller et website for en bestemt profil, vises der en fejlmeddelelse angående forkert eller manglende telefonnummer. Du kan rette fejlen ved at indtaste enten et primært telefonnummer eller et website for profilen.

For mange øvrige telefonnumre Du må maksimalt indtaste to øvrige telefonnumre. Fjern nogle af de øvrige telefonnumre, så denne grænse overholdes, før du fortsætter.
Ugyldigt website Webadresser må maksimalt indeholde 256 tegn, de skal indeholde en gyldig protokol (f.eks. http://), og de må kun indeholde gyldige tegn.
Ugyldige kategorier Nogle kategorier understøttes kun i bestemte lande. Der vises muligvis også en fejlmeddelelse, hvis du ikke indtaster en primær kategori for din profil, eller hvis du indtaster en kategori, der ikke længere understøttes af Virksomhedsprofil. Du må maksimalt indtaste ni ekstra kategorier pr. profil.
Ugyldige særlige åbningstider Sørg for, at dine særlige åbningstider overholder formateringsreglerne i Virksomhedsprofil.
Billedrelaterede fejl Billeder skal være formateret korrekt, de må ikke indeholde forbudte ord, og de må ikke være dubletter af billeder, der i forvejen er knyttet til din profil. Det foretrukne billede til en profil skal enten være "Logo" eller "Forsidebillede".