Updates van Google voor uw bedrijfsprofiel beheren

Google gebruikt informatie uit verschillende bronnen, zoals gebruikersrapporten en gelicentieerde content, om uw bedrijfsprofiel zo nauwkeurig mogelijk te houden.
Als bronnen melden dat uw profielgegevens onjuist of verouderd zijn, krijgt uw profiel updates van Google die u kunt bekijken.

Updates beheren

1. Log in op het Google-account waarmee u zich heeft aangemeld voor Google Bedrijfsprofiel.
  2. Zo vindt u uw bedrijfsprofiel:
    • Zoek op Google naar uw exacte bedrijfsnaam.
    • Zoek naar mijn bedrijf.
  3. Als u meerdere profielen beheert, selecteert u Profiel bekijken voor het profiel dat u wilt beheren.
  4. Uw bedrijfsinformatie bewerken:
    • Selecteer in Google Zoeken de optie Profiel bewerken.
    • Selecteer in Google Maps de optie Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie in het menu boven de zoekresultaten.
  5. Bekijk de updates van Google die worden vermeld naast de oorspronkelijke bedrijfsinformatie.
  6. Bepaal wat u met de updates wilt doen:
    • Updates bewerken: Selecteer het gedeelte waarvoor u updates wilt bewerken. Als u klaar bent, klikt u op Toepassen.
    • Afzonderlijke updates accepteren: Klik naast de gedeelten waarvoor u updates wilt accepteren op Accepteren.
    • Bewerkingen opnieuw indienen: Klik naast de gedeelten waarvoor u uw bewerkingen opnieuw wilt indienen op Opnieuw indienen.
    • Updates verwijderen en vervangen:
      1. Klik op de gedeelten waarvoor u updates wilt verwijderen.
      2. Klik op Toepassen in het veld Herstel uw eerdere tekst.

Tip: Als er voor uw profiel updates van Google zijn, ziet u bovenaan de pagina een melding.

Typen updates

Google kan profielen altijd updaten. De door Google geüpdatete informatie wordt live weergegeven op Maps, Zoeken en andere Google-services. U kunt updates van Google accepteren, verwijderen en vervangen, of bewerken. Verschillende typen updates hebben verschillende kleuren in de profieleditor:

• Blauw: Gegevens die Google heeft vervangen.

• Zwart of wit: Geen updates van Google.

Informatie over bulkuploads en updates van Google

Als u locaties updatet met een bulkupload-spreadsheet, kunt u de locaties importeren voordat u een beslissing neemt over updates van Google. Houd rekening met het volgende:

• Als u een bepaald veld niet heeft gewijzigd sinds de laatste upload, wordt dat veld genegeerd. De gegevens worden niet gewijzigd en updates van Google voor dat veld worden niet geaccepteerd of weggegooid.
  • Als u een veld wijzigt, wordt de nieuwe veldwaarde geaccepteerd. Deze nieuwe waarde overschrijft zowel de oude waarde als elke update van Google die eraan is gekoppeld.
  • Als u een veld leeg laat, zijn updates van Google van toepassing op het lege veld.

Gerelateerde bron