Updates van Google beheren

Google gebruikt informatie uit verschillende bronnen, zoals gebruikersrapporten en gelicentieerde content, om uw bedrijfsprofiel zo nauwkeurig mogelijk te houden. Als de informatie die bedrijfseigenaren hebben verstrekt, als onjuist of verouderd wordt gemarkeerd, ontvangt de locatie updates van Google. Deze updates worden weergegeven met de status 'Updates van Google'.

Google kan locaties op elk gewenst moment updaten. De door Google geüpdatete informatie wordt live weergegeven op Maps, Zoeken en andere Google-services. Door deze updates te controleren, kunt u ervoor zorgen dat uw klanten correcte informatie te zien krijgen. Verschillende typen updates worden weergegeven met verschillende kleuren tekst:

• Oranje: Nieuwe gegevens van Google.
  • Oranje: Gegevens die zijn verwijderd door Google.
  • Grijs: gegevens die zijn vervangen door Google. Nieuwe gegevens worden in oranje weergegeven.
  • Zwart (of wit): Geen updates van Google.

U kunt updates van Google accepteren, weggooien of bewerken.

Updates beheren

Tip: Als er updates van Google voor uw locatie zijn, wordt de melding 'Updates van Google' bovenaan de pagina weergegeven.

1. Log via uw computer in bij Google Mijn Bedrijf
    • Als u meerdere locaties heeft, gaat u naar de locatie die u wilt controleren.
  2. Controleer de updates van Google die worden vermeld naast de oorspronkelijke bedrijfsinformatie.
  3. Kies een van de volgende opties:
    • Updates bewerken: Klik op het gedeelte waarvoor u updates wilt bewerken. Wanneer u klaar bent, klikt u op Toepassen.
    • Alle updates accepteren: Klik op Alle updates voor deze locatie accepteren in het gedeelte 'Updates van Google' bovenaan.
    • Afzonderlijke updates accepteren: Klik op het gedeelte waarvoor u updates wilt accepteren. Klik vervolgens op Toepassen.
    • Updates weggooien: Klik op het gedeelte waarvoor u updates wilt weggooien. In het weergegeven bewerkingsdialoogvenster reset u de waarde naar een waarde die u eerder heeft opgegeven en klikt u vervolgens op Toepassen.

Updates van Google en bulkupload

Als u locaties updatet met een bulkupload-spreadsheet, kunt u de locaties importeren zonder een beslissing te nemen over updates van Google. Houd rekening met het volgende:
  • Als u een spreadsheet importeert en een bepaald veld niet heeft gewijzigd sinds de laatste upload, negeert Google Mijn Bedrijf dat veld. De gegevens worden niet gewijzigd en updates van Google voor dat veld worden niet geaccepteerd en niet weggegooid.
  • Als u een spreadsheet importeert en een veld heeft gewijzigd, wordt de nieuwe waarde in het veld geaccepteerd en overschrijft deze waarde zowel de oude waarde als elke update van Google die eraan is gekoppeld.