Oman yritysprofiilin Google-päivitysten hallinnointi

Google pyrkii pitämään Yritysprofiilisi ajan tasalla keräämällä tietoa useista eri lähteistä, kuten käyttäjäraporteista ja lisensoidusta sisällöstä.
Jos lähteestä käy ilmi, että profiilitiedot ovat virheellisiä tai vanhentuneita, Google saattaa tehdä profiiliisi päivityksiä, jotka voit tarkistaa.

Päivitysten hallinta

1. Kirjaudu Google-tilille, jolla olet luonut Google Yritysprofiilin.
  2. Näin löydät Yritysprofiilisi:
    • Hae Googlesta yrityksesi tarkkaa nimeä.
    • Tee haku my business.
  3. Jos ylläpidät useita profiileja, valitse haluamasi profiilin kohdalta Näytä profiili.
  4. Näin muokkaat yritystietoja:
    • Valitse Google Hausta Muokkaa profiilia.
    • Valitse Google Mapsin hakutulosten yläpuolella olevasta valikosta Muokkaa profiilia ja sitten Yritystiedot.
  5. Tarkista alkuperäisten yritystietojen vieressä näkyvät Google-päivitykset.
  6. Valitse, mitä haluat tehdä päivityksille:
    • Muokkaa päivityksiä: Valitse kohta, jonka päivityksiä haluat muokata. Kun olet valmis, klikkaa Käytä.
    • Hyväksy yksittäisiä päivityksiä: Klikkaa kohtia, joiden päivityksiä haluat hyväksyä, ja valitse Hyväksy.
    • Lähetä muokkauksia uudelleen: Etsi kohdat, joihin liittyviä muokkauksiasi haluat lähettää julkaistavaksi uudelleen, ja klikkaa niiden vierestä Lähetä uudelleen.
    • Hylkää ja korvaa päivityksiä:
      1. Klikkaa kohtia, joiden päivitykset haluat hylätä.
      2. Valitse "Palauta aiemmat" ‐kentästä Käytä.

Vinkki: Jos profiiliisi liittyy Google-päivityksiä, näet ilmoituksen sivun yläreunassa.

Päivitystyypit

Google voi päivittää profiileja milloin tahansa. Googlen päivittämät tiedot näkyvät heti Mapsissa, Haussa ja muissa Googlen palveluissa. Voit hyväksyä, hylätä ja korvata tai muokata Google-päivityksiä. Erityyppiset päivitykset näkyvät profiilityökalussa erivärisinä:

• Sininen: Googlen korvaama data.

• Musta tai valkoinen: Ei päivityksiä Googlelta

Tietoa joukkolatauksista ja Google-päivityksistä

Jos päivität sijainteja laskentataulukon avulla joukkolatauksena, voit importoida sijainnit ennen Google-päivitysten korjaamista. Muistettavaa:

• Jos et ole tehnyt muutoksia tiettyyn kenttään edellisen latauksesi jälkeen, kyseinen kenttä ohitetaan. Tietosi eivät muutu, eikä kentän Google-päivityksiä hyväksytä tai hylätä.
  • Jos olet tehnyt kenttään muutoksia, kentän uusi arvo hyväksytään. Uusi arvo korvaa sekä vanhan arvon että siihen liittyvän Google-päivityksen.
  • Jos jätät kentän tyhjäksi, siihen voidaan tehdä Google-päivityksiä.