Administrer Google-opdateringer af din virksomhedsprofil

For at sikre, at oplysningerne på din virksomhedsprofil er så korrekte som muligt, bruger Google oplysninger fra en række forskellige kilder, f.eks. brugerrapporter og licenseret indhold.
Hvis kilder rapporterer, at dine profiloplysninger er forkerte eller forældede, får du mulighed for at gennemgå opdateringer fra Google på din profil.

Administrer opdateringer

1. Log ind på den Google-konto, du brugte, da du tilmeldte dig Google Virksomhedsprofil.
  2. Gør følgende for at finde din virksomhedsprofil:
    • Søg efter det nøjagtige virksomhedsnavn på Google.
    • Søg efter min virksomhed.
  3. Vælg Se profil for den profil, du vil administrere (hvis du administrerer flere profiler).
  4. Sådan redigerer du dine virksomhedsoplysninger:
    • Vælg Rediger profil med Google Søgning.
    • Med Google Maps skal du på menuen over søgeresultaterne vælge Rediger profil og derefterVirksomhedsoplysninger.
  5. Gennemgå de Google-opdateringer, der er angivet ud for dine oprindelige virksomhedsoplysninger.
  6. Vælg, hvad du vil gøre med opdateringerne:
    • Rediger opdateringer: Vælg sektionen med de opdateringer, du vil redigere. Klik på Anvend, når du er færdig.
    • Acceptér individuelle opdateringer: Klik på Acceptér ud for de sektioner, du vil acceptere opdateringer for.
    • Indsend ændringer igen: Klik på Indsend igen ud for de sektioner med ændringer, du vil indsende igen, så de kan blive offentliggjort.
    • Kassér og erstat opdateringer:
      1. Klik på de sektioner, hvor du vil kassere opdateringer.
      2. Klik på Anvend i feltet "Gendan det foregående".

Tip! Hvis der er Google-opdateringer til din profil, vises der en notifikation øverst på siden.

Opdateringstyper

Google kan foretage opdateringer af profiler når som helst. Google-opdaterede oplysninger vises live i Maps, på Søgning og i andre Google-tjenester. Du kan vælge at acceptere, kassere og erstatte eller redigere Google-opdateringer. Forskellige typer opdateringer vises med forskellige tekstfarver i profilredigeringsværktøjet:

• Blå: Oplysninger, der er blevet erstattet af Google.

• Sort eller hvid: Ingen opdateringer fra Google.

Om masseupload og Google-opdateringer

Hvis du opdaterer lokationer ved hjælp af et regneark til masseupload, kan du importere dine lokationer, før du gennemgår Google-opdateringer. Vær opmærksom på følgende:

• Hvis du ikke har foretaget en ændring i et konkret felt siden din sidste upload, ignorerer vi det pågældende felt. Dine data ændres ikke, og eventuelle Google-opdateringer af værdien i det pågældende felt bliver hverken accepteret eller kasseret.
  • Hvis du har foretaget ændringer i et felt, accepteres den nye feltværdi. Både den tidligere værdi og en eventuel Google-opdatering, der er knyttet til den, overskrives af den nye værdi.
  • Hvis du undlader at udfylde et felt, anvendes eventuelle Google-opdateringer på det tomme felt.

Relateret ressource