Gestionar les actualitzacions de Google en un perfil d'empresa

Per mantenir el teu perfil d'empresa tan precís com sigui possible, Google utilitza informació de diverses fonts, com ara informes d'usuaris i continguts amb llicència.
Si les fonts indiquen que la informació del teu perfil és incorrecta o està desactualitzada, el perfil rebrà actualitzacions de Google que pots revisar.

Gestionar les actualitzacions

1. Inicia la sessió al Compte de Google que vas fer servir per registrar-te a Perfil d'empresa a Google.
  2. Per trobar el teu perfil d'empresa, pots:
    • Cercar a Google el nom exacte de la teva empresa.
    • Cerca la meva empresa.
  3. Si gestiones diversos perfils, selecciona l'opció Mostra el perfil del perfil que vulguis gestionar.
  4. Per editar la informació d'empresa:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
    • Amb Google Maps, al menú que hi ha a sobre dels resultats de cerca, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Informació d'empresa.
  5. Revisa les actualitzacions de Google que figuren al costat de la informació d'empresa original.
  6. Decideix què vols fer amb les actualitzacions:
    • Edita les actualitzacions: selecciona la secció de la qual vulguis editar les actualitzacions. Quan hagis acabat, fes clic a Aplica.
    • Accepta actualitzacions individuals: al costat de les seccions de les quals vols acceptar actualitzacions, fes clic a Accepta.
    • Tornar a enviar els canvis: al costat de les seccions en què vulguis tornar a enviar els canvis per publicar-los, fes clic a Torna a enviar.
    • Descartar i substituir les actualitzacions:
      1. Fes clic a les seccions en què vulguis descartar alguna actualització.
      2. Al camp que es mostra, "restaura el que tenies abans", fes clic a Aplica.

Consell: si el teu perfil té actualitzacions de Google, veuràs una notificació a la part superior de la pàgina.

Tipus d'actualitzacions

Google pot actualitzar els perfils en qualsevol moment. La informació que actualitza Google es mostra en temps real a Maps, a la Cerca i en altres serveis de Google. Pots triar entre acceptar, descartar i substituir o editar les actualitzacions de Google. Els diversos tipus d'actualitzacions es mostren en colors diferents a l'editor de perfils:

• Blau: dades que Google ha substituït.

• Negre o blanc: sense actualitzacions de Google.

Entendre les pujades massives i les actualitzacions de Google

Si actualitzes ubicacions mitjançant el full de càlcul de pujada massiva, pots importar les ubicacions abans de resoldre les actualitzacions de Google. Tingues en compte el següent:

• Si no has canviat un camp concret des de l'última pujada, no tindrem en compte aquest camp. Les dades no canviaran i les actualitzacions de Google corresponents a aquest camp no s'acceptaran ni es descartaran.
  • Si has canviat un camp, el nou valor del camp s'acceptarà. Aquest valor nou substituirà tant el valor anterior com qualsevol actualització de Google que hi estigui associada.
  • Si deixes un camp en blanc, estarà subjecte a les actualitzacions de Google.

Recurs relacionat