Google-arvostelujen kerääminen

Hallinnoi yrityksesi arvosteluja

Google-arvostelut sisältävät hyödyllistä tietoa ja auttavat yritystäsi erottumaan muista. Arvostelut näkyvät Yritysprofiilisi vieressä Mapsissa ja Haussa.

Vinkki: Asiakkaasi eivät tarvitse arvostelun lisäämiseen Gmail-osoitetta, jos he kirjautuvat Google-tililleen.

Parhaat käytännöt arvostelujen saamiseksi

Voit pyytää asiakkailta arvosteluja jakamalla heille yrityksesi oman URL-osoitteen, jonka kautta arvostelun voi lisätä.

Näitä parhaita käytäntöjä noudattamalla voit rohkaista asiakkaitasi kertomaan yrityksestäsi muille Google-arvostelun muodossa:

• Todenna Yritysprofiilisi, jotta yritystietosi näkyvät Mapsissa, Haussa ja muissa Googlen palveluissa. Jotta voit vastata arvosteluun, yrityksesi on oltava todennettu.
  • Muistuta asiakkaita arvostelujen lisäämisestä: Kerro heille, että arvostelujen lisääminen on helppoa ja nopeaa. Yrityksen omistajien ei pitäisi tarjota asiakkaille kannustimia vastineena arvosteluista. Voit saada asiakkaita lisäämään arvosteluita myös luomalla ja jakamalla linkin.
  • Kasvata asiakkaiden luottamusta vastaamalla arvosteluihin: Asiakkaat näkevät yrityksesi arvostavan palautetta, jos luet asiakasarvosteluja ja vastaat niihin.
  • Kunnioita kaikkia arvosteluita: Arvostelut ovat hyödyllisiä potentiaalisille asiakkaille, kun ne ovat rehellisiä ja puolueettomia. Asiakkaat pitävät arvosteluja luotettavampina, kun niitä on sekä positiivisia että negatiivisia. Voit aina halutessasi vastata arvosteluun ja kertoa lisätietoja osoittaaksesi, että välität palautteesta. Jos arvostelu ei ole sisältöä koskevien ohjeidemme mukainen, voit pyytää sen poistamista.

Linkin jakaminen arvostelun lisäämistä varten

Voit luoda ja jakaa linkin, jonka kautta asiakkaat voivat lisätä arvosteluja. Näin saat asiakkaat käyttämään linkkiä:

• Lisää linkki kiitossähköposteihin.
  • Lisää linkki chat-keskustelun loppuun.
  • Lisää linkki kuitteihin.
  1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Asiakkaat And then Arvostelut And then Kerää lisää arvosteluja.
    Vinkki: Valitse tietokoneella Google Hausta Pyydä arvosteluja.
  3. Jaa linkki suoraan asiakkaillesi tai käytä haluamaasi jakamisvaihtoehtoa.