Sådan tilføjer og fjerner du ejere og administratorer af din virksomhedsprofil

Bliv bekræftet

Ejere af virksomhedsprofiler kan invitere brugere til at blive ejere og administratorer. Hver person kan få adgang selv, og vedkommende deler ikke loginoplysninger. Ejere og administratorer harforskellige adgangsniveauer til profilen.

• Det er kun ejere, der kan tilføje og fjerne brugere.
  • Administratorer kan selv fjerne deres adgang til en profil.
  • Google-grupper kan ikke tilføjes som administrator eller ejer.
  • Det er kun den primære ejer, der kan overføre primært ejerskab.

Tilføj ejere og administratorer

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Menu Menu og derefter Indstillinger for virksomhedsprofil og derefter Personer og adgang.
  3. Klik på Tilføj Invite new users øverst til venstre.
  4. Angiv et navn eller en mailadresse.
  5. Vælg Ejer eller Administrator under "Adgang".
  6. Klik på Inviter.

Tip!

• Inviterede personer har mulighed for at acceptere invitationen og kan blive brugere med det samme. Du får en mail, når vedkommende har accepteret din invitation. Brugere på kontoen kan finde navne og mailadresser på profilens ejere og administratorer.
  • Du kan finde alle aktive brugere og personer, der har fået en invitation til at blive brugere. Du kan annullere afventende invitationer ved at klikke på Fjern i rækken.
  • Hvis du vil overføre ejerskabet af din profil til en anden, kan du få flere oplysninger om, hvordan du overfører ejerskabet af en profil.

Om nye begrænsninger for ejere og administratorer

Den nye ejer eller administrator af en virksomhedsprofil skal vente i 7 dage, før vedkommende kan administrere alle funktionerne. I løbet af denne periode på 7 dage får brugeren en fejlmeddelelse, hvis vedkommende:
  • Sletter eller fortryder sletning af en profil.
  • Fjerner andre ejere eller administratorer fra en profil.
  • Overfører det primære ejerskab til sig selv eller en tredjepart.

Hvis den nye ejer eller administrator sletter sin konto inden for de første 7 dage, fjernes vedkommende fra profilen. Hvis de ændrer mening, skal de tilføjes igen.

Tip! Hvis en eksisterende ejer eller administrator forsøger at overføre det primære ejerskab af profilen til en ny ejer eller administrator inden for de første 7 dage, får vedkommende en fejlmeddelelse.

Fjern ejere og administratorer

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Menu Menu og derefter Indstillinger for virksomhedsprofil og derefter Administratorer.
  3. Klik på den person, du vil fjerne og derefter Fjern person.

Hvis du ikke kan klikke på Fjern Fjern, kan det skyldes følgende:

Hvis du fjerner en bruger, får vedkommende en mailnotifikation. De kan ikke redigere virksomhedsoplysninger eller udføre administrative handlinger. Men deres tidligere svar på anmeldelser, opslag, kommentarer og andre handlinger bevares.

Skift adgang for ejere og administratorer

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Menu Menu og derefter Indstillinger for virksomhedsprofil og derefter Administratorer.
  3. Klik på den person, du vil ændre adgangstilladelsen for.
  4. Vælg rollen: Primær ejer, Ejer eller Administrator.
  5. Klik på Gem.
    • Tip! Hvis du er den primære ejer, kan du overføre ejerskabet.