Eigenaren en beheerders voor uw bedrijfsprofiel toevoegen of verwijderen.

Laat je verifiëren

Eigenaren van bedrijfsprofielen kunnen gebruikers uitnodigen om eigenaren en beheerders te worden. Elke persoon heeft eigen toegang en deelt geen inloggegevens. Eigenaren en beheerders hebben verschillende toegangsniveaus voor het profiel.

• Alleen eigenaren kunnen gebruikers toevoegen of verwijderen.
  • Beheerders kunnen zichzelf uit een profiel verwijderen.
  • Google-groepen kunnen niet worden toegevoegd als beheerder of eigenaar.
  • Alleen de hoofdeigenaar kan het hoofdeigendom overdragen.

Eigenaren en beheerders toevoegen

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Klik op Menu Menu en dan Instellingen voor bedrijfsprofiel en dan Mensen en toegang.
  3. Klik linksboven op Toevoegen Invite new users.
  4. Geef een naam of e-mailadres op.
  5. Kies onder Toegang de optie Eigenaar of Beheerder.
  6. Klik op Uitnodigen.

Tips:

• De genodigden kunnen de uitnodiging accepteren en onmiddellijk gebruiker worden. Als ze de uitnodiging accepteren, krijgt u een e-mailmelding. Gebruikers in het account kunnen de namen en e-mailadressen vinden van de eigenaren en beheerders.
  • U kunt alle actieve gebruikers en mensen die zijn uitgenodigd om gebruiker te worden, vinden. Als u openstaande uitnodigingen wilt annuleren, klikt u op Verwijderen in de rij.
  • Als u het eigendom van uw profiel wilt overdragen, bekijkt u meer informatie over hoe u het eigendom van een profiel overdraagt.

Over beperkingen voor nieuwe eigenaren en beheerders

Nieuwe eigenaren of beheerders van een bedrijfsprofiel moeten 7 dagen wachten voordat ze alle functies kunnen beheren. Tijdens deze periode van 7 dagen krijgen ze een foutmelding als ze:
  • Een profiel verwijderen of een verwijdering ongedaan maken.
  • Andere eigenaren of beheerders verwijderen uit een profiel.
  • Het hoofdeigendom overdragen aan zichzelf of een andere gebruiker.

Als nieuwe eigenaren of beheerders in de eerste 7 dagen hun account verwijderen, worden ze ook uit het profiel verwijderd. Als ze van gedachten veranderen, moeten ze opnieuw worden toegevoegd.

Tip: Een bestaande eigenaar of beheerder krijgt een foutmelding als die probeert het hoofdeigendom van het profiel over te dragen aan een nieuwe eigenaar of beheerder die nog in de eerste 7 dagen zit.

Eigenaren en beheerders verwijderen

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Klik op Menu Menu en dan Instellingen voor bedrijfsprofiel en dan Beheerders.
  3. Klik op de naam van de persoon die u wilt verwijderen en dan Beheerder verwijderen.

Als u niet op Verwijderen Verwijderen kunt klikken, kan dat het volgende betekenen:

• U probeert de hoofdeigenaar van het profiel te verwijderen. Draag het hoofdeigendom over aan iemand anders en verwijder daarna de gebruiker uit het profiel. Meer informatie over hoe u het hoofdeigendom overdraagt
  • U bent ingelogd als beheerder. Alleen eigenaren kunnen andere eigenaren en beheerders verwijderen.

Als u een gebruiker verwijdert, krijgt deze een e-mailmelding. Diegene kan dan geen bedrijfsinformatie meer bewerken of andere beheeracties uitvoeren. Alle eerdere reacties op reviews, posts, reacties en andere acties van de verwijderde gebruiker blijven wel behouden.

Het toegangsniveau van eigenaren en beheerders wijzigen

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Klik op Menu Menu en dan Instellingen voor bedrijfsprofiel en dan Beheerders.
  3. Klik op de persoon waarvoor u de toegang wilt wijzigen.
  4. Selecteer de rol: Hoofdeigenaar, Eigenaar of Beheerder.
  5. Klik op Opslaan.
    • Tip: Als u de hoofdeigenaar bent, kunt u het eigendom overdragen.