Tavoita enemmän asiakkaita verkkomainoksella

Jos haluat tavoittaa uusia asiakkaita Googlessa, kokeile Älykkäiden kampanjoiden mainoksia.

Älykkäiden kampanjoiden avulla voit näyttää mainoksia Google Haussa ja Google Mapsissa, jolloin asiakkaat löytävät yrityksesi helpommin. Kun lähistöllä olevat henkilöt etsivät tarjoamiasi tuotteita tai palveluita, mainoksesi voi näkyä heidän hakutulostensa vieressä yhdessä yrityksesi osoitteen, puhelinnumeron ja mainoskuvakkeen kanssa. Näin yrityksesi erottuu muiden yritysten joukosta.

Rekisteröidy Älykkäiden kampanjoiden käyttäjäksi.

Älykkäiden kampanjoiden edut

• Saat lisää näkyvyyttä: Tavoita potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät ole vielä löytäneet yritystäsi. Älykkäiden kampanjoiden avulla tavoitat henkilöt, jotka hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita taikka yrityksesi toimialaa.
  • Erotut paikallisten hakujen yhteydessä: Näytä mainoksesi lähistöllä oleville potentiaalisille asiakkaille juuri silloin, kun he hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.
  • Maksat vain tuloksista: Aseta kuukausibudjetti ja muuta sitä milloin tahansa. Maksat vain silloin, kun potentiaaliset asiakkaat käyvät verkkosivustollasi tai soittavat yritykseesi.
  • Käytät vain vähän aikaa: Älykkäät kampanjat tekevät työn puolestasi. Hoidamme mainoksiasi automaattisesti puolestasi, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn budjetistasi.
  • Luot mainoksen muutamassa minuutissa: Kerro meille, millaisia tuotteita tai palveluita tarjoat, luo mainos ja määritä budjetti – me teemme kaiken muun puolestasi. Rekisteröidy nyt

Lue lisää siitä, miten voit kasvattaa liiketoimintaasi Älykkäiden kampanjoiden avulla.