Mitä muokkauksille tapahtuu?

Voimme tarkistaa vahvistettuihin yritystietoihisi tekemäsi muutokset varmistaaksemme, että ne noudattavat sivujen laatusääntöjä sekä Google+ -sisältökäytäntöä. Tästä syystä muutoksesi eivät välttämättä tule heti näkyviin.

Kun olet tallentanut muutoksesi, voi tapahtua seuraavaa:

• jotkin niistä voidaan hyväksyä
  • jotkin niistä jäävät odottamaan tarkistusta
  • joitakin niistä ei ehkä hyväksytä.

Odottavat muokkaukset

Jos jotkin muokkaukset odottavat tarkistusta, näet hallintapaneelin muokkausnäkymän yläreunassa seuraavankaltaisen ilmoituksen: Tämän sivun joidenkin päivityksien julkaiseminen voi kestää kolme päivää.

Tarkistusta odottavissa kentissä on Odottaa-tilamerkintä.

Muokkaukset, joita ei hyväksytä

Muokkausten laatu saatetaan tarkistaa ennen julkaisua, joten emme välttämättä hyväksy kaikkia tekemiäsi muutoksia. Jos muokkauksia ei hyväksytä, näet hallintapaneelin yläreunassa seuraavan ilmoituksen: Olemme päivittäneet yrityksesi tiedot käyttäjäraporttien ja omien tietojemme perusteella.

Vielä hyväksymättömien kenttien tila on Päivitetty. Tilapäivityksen merkintä on sama, jos yritystietosi päivitetään jostakin muusta lähteestä.

Googlen tekemät päivitykset

Saatat huomata yritystiedoissasi muutoksia, joita et ole tehnyt itse. Google saa tietoja yrityksistä – myös sinun yrityksestäsi – monista eri lähteistä. Lisäksi Google Mapsin ja haun käyttäjät, algoritmit sekä Googlen työntekijät (jotka tarkistavat tietomme huolellisesti) tuottavat tietoja.

Kun olemme päivittäneet yritystietosi, ilmoitamme siitä sinulle lähettämällä seuraavankaltaisen viestin: Yritystietosi on päivitetty käyttäjäraporttien ja muiden tietojen perusteella. Voit hylätä ilmoituksen valitsemalla OK tai mobiililaitteessa napauttamalla ilmoitusta. Voit jatkaa tietojen muokkaamista normaalisti.

Jos uskot, että Googlella on virheellisiä tietoja yrityksestäsi, ota meihin yhteyttä klikkaamalla tätä.