Slik kan du flytte anmeldelser mellom bedriftsprofiler

Når du gjør visse endringer i bedriften din, kan du be om å flytte anmeldelser fra den gamle til den nye bedriftsprofilen, eller vi kan flytte over anmeldelsene for deg automatisk. Hvis du gjør betydelige endringer, kan vi fjerne anmeldelser som ikke lenger er relevante. Det er ikke slik at enhver driftsendring fører til at du kan flytte eller fjerne anmeldelser.

Bedriftsanmeldelser er bare nyttige for bedriften og kundene hvis anmeldelsene er nyttige, relevante og pålitelige.

Flytt anmeldelsene dine

Opprett en ny bedriftsprofil

Viktig: Du trenger ikke å opprette en ny bedriftsprofil hvis eieren eller den fysiske beliggenheten endres.

Hvis du ved en feiltakelse oppretter og bekrefter en ny bedriftsprofil som følge av at eieren eller den fysiske beliggenheten er endret, kan du overføre anmeldelsene fra den gamle til den nye profilen. Kontakt oss hvis du vil overføre anmeldelsene dine.

Endre bedriftens fysiske beliggenhet

Hvis du flytter bedriften din til et nytt sted og beholder det samme bedriftsnavnet, overfører Google som regel anmeldelsene til den nye beliggenheten. Det finnes unntak for bedrifter som er sterkt knyttet til stedet de holder til på, for eksempel hoteller, golfbaner eller severdigheter utendørs.

Kan ikke fjerne anmeldelser

Anmeldelser fjernes ikke fordi eierskapet endres

Hvis eieren av eller lederen i en bedrift endres, men bedriftsnavnet er som før, fjerner vi ikke anmeldelser.

Du kan bruke svarfunksjonen for eiere til å svare på tidligere anmeldelser og avklare eventuelle nye eller bedre tjenester bedriften nå tilbyr. Finn ut hvordan du kan lese og svare på anmeldelser.

De fleste navneendringer fører ikke til at anmeldelser fjernes

Hvis navnet på en bedrift endres, men bare i liten grad, eller hvis en bedrift med mange beliggenheter endrer navn, fjerner vi ikke anmeldelser.

Tips: Hvis navnet på bedriften din endres, og denne endringen ikke er i tråd med det ovennevnte kriteriet, anser vi bedriften som en ny bedrift.

Vi fjerner ikke anmeldelser fordi bedrifter legges ned eller stenges midlertidig

Hvis du legger ned eller midlertidig stenger bedriften din, forblir anmeldelsene tilknyttet bedriften. Brukere kan skrive nye anmeldelser av bedrifter som er midlertidig stengt, men det kan ikke legges til nye anmeldelser av nedlagte bedrifter.