Arvostelujen siirtäminen Yritysprofiilista toiseen

Kun teet liiketoimintaasi tiettyjä muutoksia, voit pyytää meitä siirtämään arvostelut vanhasta Yritysprofiilista uuteen. Saatamme myös siirtää arvostelut automaattisesti puolestasi. Jos liiketoiminnassa tapahtuu merkittäviä muutoksia, saatamme poistaa arvostelut, jotka eivät enää ole relevantteja. Kaikki liiketoiminnan muutokset eivät täytä arvostelujen siirtämisen tai poistamisen ehtoja.

Arvosteluista on hyötyä yrityksellesi ja asiakkaille vain, jos ne ovat relevantteja ja luotettavia.

Arvostelut voidaan siirtää näissä tilanteissa

Uuden Yritysprofiilin luominen

Tärkeää: Älä luo uutta Yritysprofiilia, jos yrityksesi muuttaa tai sen omistaja vaihtuu.

Jos luot ja vahvistat uuden Yritysprofiilin epähuomiossa yrityksesi muuton tai omistajanvaihdoksen vuoksi, arvostelut voidaan siirtää vanhasta profiilista uuteen. Ota yhteyttä meihin arvostelujen siirtämiseksi.

Toimipisteen sijainnin muuttuminen

Jos yritys muuttaa ja sen nimi pysyy samana, Google siirtää yleensä arvostelut uuteen sijaintiin. Poikkeuksia ovat yritykset, joihin sijainti liittyy kiinteästi, esim. hotellit, golfkentät ja nähtävyydet.

Arvosteluja ei voida poistaa näissä tilanteissa

Omistajan vaihtuminen

Jos yritys saa uuden omistajan tai ylläpitäjän mutta sen nimi pysyy samana, arvosteluja ei poisteta.

Voit vastata aiempiin arvosteluihin omistajana ja kertoa yrityksen palveluihin tehdyistä muutoksista ja parannuksista. Lue lisää arvostelujen lukemisesta ja niihin vastaamisesta.

Nimen muuttuminen (useimmat muutokset)

Jos yrityksen nimi muuttuu vain vähän tai yritys, jolla on useita toimipisteitä, vaihtaa nimeään, arvosteluja ei poisteta.

Vinkki: Jos yrityksesi nimi muuttuu mutta yritys ei täytä yllä mainittuja ehtoja, sen katsotaan olevan uusi yritys.

Tilapäinen tai pysyvä sulkeminen ei poista arvosteluja

Jos yrityksesi suljetaan tilapäisesti tai pysyvästi, arvostelut säilyvät yritykseen tiedoissa. Käyttäjät voivat lisätä uusia arvosteluja yrityksistä, jotka on suljettu tilapäisesti, mutta pysyvästi suljetuille yrityksille ei voi lisätä uusia arvosteluja.