Sådan flytter du dine anmeldelser på tværs af virksomhedsprofiler

Når du foretager visse virksomhedsændringer, kan du bede os om at flytte dine anmeldelser fra en gammel virksomhedsprofil til en ny, eller vi flytter muligvis anmeldelserne automatisk for dig. Hvis der forekommer væsentlige virksomhedsmæssige ændringer, fjerner vi muligvis anmeldelser, der ikke længere er relevante. Det er ikke alle virksomhedsændringer, der kvalificerer til, at anmeldelser skal flyttes eller fjernes.

Virksomhedsanmeldelser hjælper kun din virksomhed og dine kunder, når anmeldelserne er relevante, nyttige og pålidelige.

Flyt dine anmeldelser

Opret en ny virksomhedsprofil

Vigtigt! Du bør ikke oprette en ny virksomhedsprofil på grund af en ændring af en fysisk lokation eller et fysisk ejerskab.

Hvis du utilsigtet har oprettet og verificeret en ny virksomhedsprofil på grund af en ændring af en fysisk lokation eller en ændring af ejerskabet, kan du overføre dine anmeldelser fra den gamle profil til den nye. Kontakt os for at overføre dine anmeldelser.

Skift din fysiske lokation

Hvis din virksomhed flytter til en ny lokation og beholder det samme virksomhedsnavn, overfører Google som udgangspunkt anmeldelserne til den nye lokation. Undtagelser omfatter virksomheder med stærk tilknytning til deres lokationer, f.eks. hoteller, golfbaner eller naturskønne områder.

Kan ikke fjerne anmeldelser

Ejerskabsændringer kan ikke fjerne anmeldelser

Når en virksomhed får en ny ejer eller administrator, men ikke ændrer navn, fjerner vi ikke anmeldelser.

Du kan bruge svar fra ejeren til at reagere på tidligere anmeldelser og afklare eventuelle ændringer/forbedringer af de tjenester, din virksomhed yder. Få oplysninger om, hvordan du læser og svarer på anmeldelser.

De fleste navneændringer kan ikke fjerne anmeldelser

Vi fjerner ikke anmeldelser, når en virksomhed foretager en mindre ændring af virksomhedens navn, eller hvis en virksomhed med flere lokationer ændrer navn.

Tip! Hvis din virksomhed får nyt navn og ovennævnte kriterier ikke er opfyldt, betragtes den som en ny virksomhed.

Midlertidig eller permanent lukning kan ikke fjerne anmeldelser

Hvis din virksomhed lukker midlertidigt eller permanent, bliver anmeldelserne ved med at være knyttet til virksomheden. Brugere kan skrive nye anmeldelser af virksomheder, der er midlertidigt lukket, men der kan ikke tilføjes nye anmeldelser for permanent lukkede virksomheder.