Com es poden moure ressenyes entre perfils d'empresa

Si fas determinats canvis a l'empresa, pots demanar-nos que passem les teves ressenyes d'un perfil d'empresa antic a un de nou. També les podem moure automàticament. Si es produeixen canvis significatius en l'empresa, pot ser que suprimim les ressenyes que ja no siguin rellevants. No tots els canvis en una empresa compleixen els requisits per moure o suprimir ressenyes.

Les ressenyes només ajuden l'empresa i els clients si són rellevants, útils i fiables.

Moure ressenyes

Crear un perfil d'empresa

Important: no cal que creïs un perfil d'empresa nou per un canvi en la ubicació física o la propietat.

Si sense voler crees i verifiques un perfil d'empresa nou per un canvi en la ubicació física o la propietat, pots transferir les ressenyes del perfil antic al nou. Per fer-ho, contacta amb nosaltres.

Canviar la ubicació física

Si l'empresa es trasllada a una ubicació nova però manté el mateix nom, normalment Google transfereix les ressenyes a la ubicació nova. Hi ha algunes excepcions en el cas d'empreses molt vinculades a la seva ubicació, com ara hotels, camps de golf o atraccions turístiques.

No es poden suprimir les ressenyes

Els canvis de propietat no permeten suprimir ressenyes

Quan una empresa passa a tenir un propietari o un gestor nous però conserva el seu nom, no en suprimim les ressenyes.

Pots respondre a ressenyes anteriors com a propietari i, si els serveis que ofereix l'empresa han canviat o millorat, també ho pots explicar a les respostes. Obtén informació sobre com pots llegir ressenyes i respondre-hi.

La majoria de canvis de nom no permeten suprimir ressenyes

Quan una empresa fa un canvi menor al nom o quan una empresa amb diverses ubicacions canvia de nom, no en suprimim les ressenyes.

Consell: si l'empresa canvia de nom però no compleix els criteris anteriors, es considerarà que és una empresa nova.

El tancament temporal o permanent no permet suprimir les ressenyes

Si l'empresa tanca de manera temporal o permanent, les ressenyes es mantindran. Els usuaris poden deixar ressenyes noves d'empreses que estiguin tancades temporalment, però no se'n poden afegir més per a empreses tancades permanentment.