Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw reviews verplaatsen tussen bedrijfsprofielen

Als u bepaalde bedrijfswijzigingen aanbrengt, kunt u ons vragen uw reviews van een oud bedrijfsprofiel naar een nieuw profiel te verplaatsen. We kunnen reviews ook automatisch voor u verplaatsen. Als er aanzienlijke bedrijfswijzigingen zijn, kunnen we reviews verwijderen die niet meer relevant zijn. Niet alle bedrijfswijzigingen komen in aanmerking voor het verplaatsen of verwijderen van reviews.

Bedrijfsreviews helpen uw bedrijf en klanten alleen als de reviews relevant, nuttig en betrouwbaar zijn.

Uw reviews verplaatsen

Een nieuw bedrijfsprofiel maken

Belangrijk: Maak geen nieuw bedrijfsprofiel vanwege een wijziging in een fysieke locatie of in het eigendom.

Als u per ongeluk een nieuw bedrijfsprofiel maakt en verifieert vanwege een wijziging in een fysieke locatie of een wijziging in het eigendom, kunt u uw reviews van het oude naar het nieuwe profiel overzetten. Neem contact met ons op als u uw reviews wilt overzetten.

Uw fysieke locatie wijzigen

Als uw bedrijf naar een nieuwe locatie verhuist, maar u dezelfde bedrijfsnaam blijft gebruiken, zet Google de reviews in de meeste gevallen over naar de nieuwe locatie. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld bedrijven die nauw gebonden zijn aan hun locatie, zoals hotels, golfbanen en bezienswaardigheden.

Kan reviews niet verwijderen

Voor wijzigingen in het eigendom kunnen reviews niet worden verwijderd

Als een bedrijf een nieuwe eigenaar of beheerder krijgt maar de naam niet wijzigt, verwijderen we de reviews niet.

U kunt via reacties van de eigenaar reageren op eerdere reviews en eventuele veranderingen of verbeteringen in de services van uw bedrijf nader toelichten. Meer informatie over hoe u reviews kunt lezen en erop kunt reageren

Voor de meeste naamswijzigingen kunnen reviews niet worden verwijderd

Als een bedrijf een kleine naamswijziging doorvoert of als een bedrijf met meerdere locaties de naam wijzigt, verwijderen we de reviews niet.

Tip: Als uw bedrijf de naam wijzigt maar niet aan de bovenstaande criteria voldoet, wordt het beschouwd als een nieuw bedrijf.

Voor tijdelijke of permanente sluiting kunnen reviews niet worden verwijderd

Als uw bedrijf tijdelijk of permanent sluit, blijven de reviews gekoppeld aan het bedrijf. Gebruikers kunnen nieuwe reviews achterlaten voor bedrijven die tijdelijk gesloten zijn, maar er kunnen geen nieuwe reviews worden toegevoegd voor permanent gesloten bedrijven.