Over Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een gebruiksvriendelijke, gratis tool waarmee bedrijven, merken, artiesten en organisaties hun online aanwezigheid kunnen beheren op websites van Google, waaronder Google Zoeken en Google Maps. Door uw bedrijfsinformatie te verifiëren en up-to-date te houden, zorgt u ervoor dat klanten u kunnen vinden en biedt u hun alle benodigde informatie over uw bedrijf.

• Met Google Mijn Bedrijf beheert u gratis de weergave van uw bedrijfsinformatie op websites van Google, waaronder Google Zoeken en Google Maps.
  • Communiceer met nieuwe en bestaande klanten en bied hun relevante informatie over uw bedrijf.
  • Ga direct aan de slag op google.com/business.
  • Volg onze gids Aan de slag

Google Mijn Bedrijf: de voordelen

Uw bedrijfsinformatie beheren

06-Make your listing awesome

Beheer de informatie die Google-gebruikers zien wanneer ze zoeken naar uw bedrijf of naar de producten en services die u aanbiedt. Als u uw bedrijfsinformatie met Google Mijn Bedrijf verifieert, is de kans twee keer zo groot dat consumenten uw bedrijf als 'betrouwbaar' aanmerken. Als mensen uw bedrijf vinden op Google Maps en Google Zoeken, zorg er dan voor dat potentiële klanten direct toegang hebben tot alle relevante informatie, zoals uw openingstijden, uw website en uw adres.

Communiceren met klanten

13-Respond to reviews

Lees reviews van klanten en reageer hierop. Plaats foto's die een goede indruk geven van waar uw bedrijf zich mee bezighoudt. Bedrijven die foto's aan hun vermelding toevoegen, ontvangen 42% meer verzoeken voor een routebeschrijving op Google Maps en 35% meer klikken naar hun website dan bedrijven die dit niet doen.

Inzicht in uw online aanwezigheid en deze vergroten

02-Control Your Business Info

Krijg inzicht in de manier waarop klanten naar uw bedrijf hebben gezocht en waar ze vandaan komen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook zien hoeveel mensen uw bedrijf rechtstreeks hebben gebeld via het telefoonnummer dat wordt weergegeven in de lokale zoekresultaten in Google Zoeken en Google Maps. Wanneer u hier klaar voor bent, kunt u bovendien moeiteloos AdWords Express-campagnes maken en de prestaties ervan bijhouden. Zo trekt u nog meer klanten.

Ga snel aan de slag met Google Mijn Bedrijf. Het is heel eenvoudig en helemaal gratis.

Online aan de slag gaan

Mobiele versie

11-GMB app

Gebruikt u liever uw mobiele apparaat? Download dan de gratis mobiele app voor Google Mijn Bedrijf. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw account en updatet u uw bedrijfsinformatie waar u ook bent.

De app downloaden