Om Google Min bedrift

Kom i gang

Med Google Min bedrift – et gratis og brukervennlig verktøy – kan bedrifter og organisasjoner administrere tilstedeværelsen de har på nettet via Google, deriblant på Søk og i Maps. Hvis du bekrefter og redigerer bedriftsinformasjonen din, kan du både gjøre det enklere for kundene å finne bedriften din, og du kan fortelle dem om virksomheten.

Fordelene ved Google Min bedrift

Administrer informasjonen din

Administrer informasjonen Google-brukere finner når de søker etter bedriften din, og informasjon om produktene og tjenestene du tilbyr. Bedrifter som bekrefter informasjonen de viser på Google Min bedrift, har dobbelt så stor sjanse for å bli oppfattet som pålitelige av forbrukerne.1 Når folk finner bedriften din på Google Søk og i Google Maps, bør du allerede ha sørget for at de kan se relevant informasjon som nettsted, gateadresse og åpningstider.

Kommuniser med kundene

Les og svar på anmeldelser fra kundene dine, og legg ut bilder som fremhever det bedriften din tilbyr. Bedrifter som legger til bilder i bedriftsprofilene sine, får 42 % flere forespørsler om veibeskrivelse på Google Maps og 35 % flere klikk på nettstedene sine enn bedrifter som ikke gjør det.

Forstå og øk synligheten din

Få innsikt i hvordan kundene har søkt etter bedriften din, og hvor de kommer fra. Du kan for eksempel se hvor mange som har ringt bedriften din direkte fra telefonnummeret oppført i lokale søkeresultater på Google Søk og i Google Maps. Når du er klar, kan du opprette og spore resultatene du oppnår med Smart-kampanjer. Den elektroniske jungeltelegrafen formidler så informasjon om bedriften videre til kundene.

Last ned den kostnadsfrie Google Min bedrift-appen for Android for å komme til kontoen din og oppdatere bedriftsinformasjonen din uansett hvor du er.

Last ned appen

1. Google/Oxera, The Benefits of Complete Business Listings, Dec 2014