Om Google-bedriftsprofiler

Bekreft bedriften din

Med det brukervennlige verktøyet Google-bedriftsprofil kan bedrifter og organisasjoner administrere tilstedeværelsen sin på Google. For å gjøre det enklere for kundene å finne deg kan du bekrefte bedriften og endre bedriftsinformasjonen.

Fordeler med Bedriftsprofil

Administrer informasjonen din

Administrer informasjonen Google-brukere får se når de søker etter bedriften din og produktene og tjenestene du tilbyr. Når folk finner bedriften din på Google Maps og Google Søk, kan de se informasjon som for eksempel bedriftens åpningstider, nettsted og gateadresse.

Kommuniser med kundene

Du kan lese og svare på anmeldelser fra kundene dine og publisere bilder der du fremhever det bedriften din tilbyr. Bedrifter som legger til bilder i bedriftsprofilen sin, får 42 % flere forespørsler om veibeskrivelser på Google Maps og 35 % flere klikk på nettstedene sine sammenlignet med bedrifter som ikke gjør det.

Finn ut hvordan du kan bli mer synlig

Finn ut hvordan kundene søker etter bedriften din, og hvor de kommer fra. Du kan også se hvor mange som ringer bedriften din direkte fra telefonnummeret som vises i lokale søkeresultater i Søk og Maps. For å fortelle andre om hva bedriften din tilbyr, kan du opprette Smart-kampanjer og spore resultatene for disse.

Administrer bedriftsprofilen din via Google Maps-appen eller Søk.

Last ned appen

Relaterte ressurser