Om Google Min bedrift

Google Min bedrift er et brukervennlig gratisverktøy bedrifter og organisasjoner kan bruke for å administrere tilstedeværelsen sin på Google, deriblant Søk og Maps. Ved å bekrefte og endre bedriftsinformasjonen din gjør du det enklere for kundene å finne bedriften din, og du kan fortelle dem om virksomheten.

• Administrer hvordan bedriftsinformasjonen din vises på Google, inkludert Søk og Maps, med Google Min bedrift – helt gratis.
  • Kommuniser med nye og gamle kunder, og fortell dem om bedriften din.
  • Kom i gang på google.com/business
  • Følg startveiledningen vår.

Fordeler ved å bruke Google Min bedrift

Administrer informasjonen din

06-Make your listing awesome

Administrer informasjonen Google-brukere ser når de søker etter bedriften din, og informasjon om produktene og tjenestene du tilbyr. Bedrifter som bekrefter informasjonen de viser på Google Min bedrift, har dobbelt så stor sjanse for å bli oppfattet som pålitelige av forbrukerne.1 Når folk finner bedriften din på Google Søk og Maps, bør du allerede ha sørget for at de kan se relevant informasjon som nettsted, gateadresse og åpningstider.

Kommuniser med kundene

13-Respond to reviews

Les og svar på anmeldelser fra kundene dine, og publiser bilder som viser hva bedriften din gjør. Bedrifter som legger inn bilder i oppføringene sine, mottar 42 prosent flere forespørsler om veibeskrivelser på Google Maps og 35 prosent flere klikk til nettstedene sine sammenlignet med dem som ikke gjør det.

Forstå og øk synligheten din

02-Control Your Business Info

Få innsikt i hvordan kundene har søkt etter bedriften din, og hvor de kommer fra. Du kan for eksempel se hvor mange som har ringt bedriften din direkte fra telefonnummeret oppført i lokale søkeresultater på Søk og Maps. Du kan også – når du måtte ønske – sømløst opprette og spore resultatene du oppnår med Smart-kampanjer. Den elektroniske jungeltelegrafen formidler så informasjon om bedriften videre til kundene.

Det er enkelt å komme i gang – og verktøyet er helt gratis.

Kom i gang på nettet

Bruk mobilappen

11-GMB app

Foretrekker du mobilløsningen? Last ned Google Min bedrift-mobilappen, slik at du får tilgang til kontoen din og muligheten til å oppdatere bedriftsinformasjonen uansett hvor du befinner deg.

Last ned appen

1. Google/Oxera, The Benefits of Complete Business Listings (fordelen med informative bedriftsoppføringer), desember 2014.