Over Google Bedrijfsprofiel

Laat je verifiëren

Google Bedrijfsprofiel is een gebruiksvriendelijke tool waarmee bedrijven en organisaties hun online aanwezigheid op Google kunnen beheren. U kunt uw bedrijf verifiëren en uw bedrijfsinformatie bewerken zodat klanten uw bedrijf makkelijker kunnen vinden.

Voordelen van Bedrijfsprofiel

Uw bedrijfsinformatie beheren

Beheer de informatie die Google-gebruikers vinden als ze zoeken naar uw bedrijf of naar de producten en services die u aanbiedt. Als mensen uw bedrijf vinden op Google Maps en Zoeken, kunnen ze informatie zoals uw openingstijden, website en adres bekijken.

Communiceren met klanten

U kunt reviews van klanten lezen en erop reageren, en foto's posten die laten zien wat uw bedrijf doet. Bedrijven met foto's in hun bedrijfsprofiel ontvangen 42% meer verzoeken voor een route op Google Maps en 35% meer klikken naar hun website dan bedrijven zonder foto's.

Inzicht in uw aanwezigheid en hoe u deze uitbreidt

Krijg inzicht in hoe klanten naar uw bedrijf zoeken en waar ze vandaan komen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel mensen uw bedrijf rechtstreeks hebben gebeld via het telefoonnummer dat wordt weergegeven in de lokale zoekresultaten op Zoeken en Maps. U kunt slimme campagnes maken en de prestaties ervan bijhouden om een breder publiek te bereiken.

Gebruik de Google Maps-app of Zoeken om uw Bedrijfsprofiel te beheren.

De app downloaden