Tietoja Google My Businessista

Google My Business on maksuton ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla yritykset ja organisaatiot voivat hallita verkkonäkyvyyttään Googlen palveluissa, kuten haussa ja Mapsissa. Kun muokkaat yritystietojasi ja vahvistat ne, autat asiakkaitasi löytämään sinut ja saat tilaisuuden kertoa heille yrityksesi tarinan.

• Google My Businessin avulla voit hallita sitä, miten yrityksesi tiedot esitetään Googlen palveluissa, kuten haussa ja Mapsissa. Ja mikä parasta, käytät Google My Businessia maksutta.
  • Voit pitää yhteyttä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin ja kertoa heille yrityksesi tarinan.
  • Pääset alkuun siirtymällä osoitteeseen google.fi/business.
  • Noudata aloitusopastamme

Google My Businessin edut

Tietojen hallinta

06-Make your listing awesome

Voit päättää itse, mitä tietoja Googlen käyttäjät näkevät hakiessaan yritystäsi tai tarjoamiasi tuotteita ja palveluita. Kuluttajat pitävät Google My Businessissa tietonsa vahvistaneita yrityksiä hyvämaineisina kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muita yrityksiä.1 Kun käyttäjät löytävät yrityksesi Google Mapsista ja Hausta, varmista, että he näkevät myös yrityksesi tiedot, kuten aukioloajat, verkkosivuston ja katuosoitteen.

Yhteydenpito asiakkaisiin

13-Respond to reviews

Voit lukea asiakkaiden arvosteluja ja vastata niihin sekä esitellä yrityksesi toimintaa valokuvien avulla. Valokuvia tietoihinsa lisänneet yritykset saavat 42 % enemmän Google Mapsin ajo-ohjepyyntöjä ja 35 % enemmän klikkauksia verkkosivustolleen kuin muut yritykset.

Näkyvyyden ymmärtäminen ja parantaminen

02-Control Your Business Info

Voit tarkastella tietoja siitä, miten asiakkaat hakivat yritystäsi ja missä asiakkaat olivat. Lisäksi voit nähdä, kuinka monta käyttäjää soitti yritykseesi suoraan Haun ja Mapsin paikallisissa hakutuloksissa näytettävän puhelinnumeron avulla. Sitten kun sinulle sopii, voit luoda Älykkäitä kampanjoita ja seurata niiden kehitystä saumattomasti – ja levittää näin sanaa yrityksestäsi.

Käytön aloittaminen on helppoa, ja palvelun käyttö on täysin maksutonta.

Aloita palvelun käyttö verkossa

Mobiiliversio

11-GMB app

Oletko kiinnostunut mobiiliversiosta? Lataa maksuton Google My Business -mobiilisovellus, niin voit käyttää tiliäsi ja päivittää yritystietojasi missä tahansa.

Lataa sovellus

1. Google/Oxera, The Benefits of Complete Business Listings, joulukuu 2014