Tietoja Google My Businessista

Aloita

Google My Business on maksuton ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla yritykset ja organisaatiot voivat hallita verkkonäkyvyyttään Googlen palveluissa, kuten Haussa ja Mapsissa. Kun muokkaat yritystietojasi ja vahvistat ne, voit auttaa asiakkaita löytämään yrityksesi ja kertoa heille yrityksesi tarinan.

Google My Businessin edut

Tietojen ylläpitäminen

Päätä itse, mitä tietoja Googlen käyttäjät näkevät hakiessaan yritystäsi tai tuotteita ja palveluita, jollaisia yrityksesi tarjoaa. Kuluttajat pitävät Google My Businessissa tietonsa vahvistaneita yrityksiä hyvämaineisina kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muita yrityksiä.1 Kun käyttäjät löytävät yrityksesi Google Mapsista ja Hausta, varmista, että he näkevät myös yrityksesi tiedot, kuten aukioloajat, verkkosivuston ja katuosoitteen.

Yhteydenpito asiakkaisiin

Lue asiakkaiden antamia arvosteluja ja vastaa niihin sekä postaa kuvia, joissa esittelet yrityksesi toimintaa. Kuvia yritysprofiiliinsa lisänneet yritykset saavat 42 % enemmän Google Mapsin reittiohjepyyntöjä ja 35 % enemmän klikkauksia verkkosivustolleen kuin muut yritykset.

Näkyvyyden ymmärtäminen ja parantaminen

Katso käyttötietoja siitä, miten asiakkaat hakivat yritystäsi ja mistä asiakkaat tulivat. Lisäksi voit nähdä, kuinka monta käyttäjää soitti yritykseesi suoraan Haun ja Mapsin paikallisissa hakutuloksissa näkyvästä puhelinnumerosta. Kun sinulle sopii, voit luoda Älykkäitä kampanjoita ja seurata niiden kehitystä saumattomasti – ja levittää näin sanaa yrityksestäsi.

1. Google/Oxera, The Benefits of Complete Business Listings, joulukuu 2014