Om Google My Business

Google My Business er et gratis og brugervenligt værktøj, som gør det lettere for virksomheder og organisationer at administrere deres onlineprofil overalt på Google, herunder Google Søgning og Maps. Ved at bekræfte og redigere dine virksomhedsoplysninger kan du ikke bare gøre det nemt for kunderne at finde din virksomhed, men også få mulighed for at fortælle din virksomheds historie.

• Administrer, hvordan dine virksomhedsoplysninger vises overalt på Google, herunder Google Søgning og Maps, ved hjælp af Google My Business – ganske gratis.
  • Interager med både nye og gamle kunder, og fortæl din virksomheds historie.
  • Kom godt i gang på google.dk/business.
  • Følg vores guide til, hvordan du kommer godt i gang

Fordele ved at bruge Google My Business

Administrer dine oplysninger

06-Make your listing awesome

Administrer de oplysninger, som Google-brugere ser, når de søger efter din virksomhed eller de produkter og tjenester, som du tilbyder. Sandsynligheden for, at kunderne betragter en virksomhed som velrenommeret, er dobbelt så stor, hvis virksomheden har bekræftet sine oplysninger via Google My Business.1 Sørg for, at brugerne har adgang til oplysninger som åbningstider, website og adresse, når de finder din virksomhed i Google Søgning og Maps.

Interager med kunderne

13-Respond to reviews

Læs kundernes anmeldelser, reager på dem, og upload billeder, der viser, hvad du kan tilbyde. Virksomheder, som føjer billeder til deres fortegnelser, får 42 % flere anmodninger om kørselsvejledning på Google Maps end virksomheder, som ikke gør det, og 35 % flere klikker sig frem til deres website.

Få en mere markant onlineprofil via større indsigt

02-Control Your Business Info

Få indsigt i, hvordan kunderne har søgt efter din virksomhed, og hvor de er ankommet fra. Du kan også se oplysninger om, hvor mange personer der har ringet direkte til din virksomhed via et telefonnummer, der er blevet vist i lokale søgeresultater på Google Søgning og Maps. Og når du er klar til det, kan du nemt oprette Smart-kampagner for at få dit budskab ud til kunderne og efterfølgende spore kampagnernes effektivitet.

Værktøjet er gratis, og det er let at komme godt i gang med at bruge det.

Kom godt i gang online

Go Mobile

11-GMB app

Vil du hellere bruge din mobiltelefon? Så download den gratis mobilapp Google My Business, så du kan få adgang til din konto og opdatere dine virksomhedsoplysninger, uanset hvor du befinder dig.

Download appen

1. Google/Oxera, The Benefits of Complete Business Listings, december 2014