Om Google My Business

Kom godt i gang

Google My Business er et gratis og brugervenligt værktøj til virksomheder og organisationer, som de kan bruge til at administrere deres tilstedeværelse på nettet på Google, herunder på Søgning og Maps. Hvis du bekræfter og redigerer dine virksomhedsoplysninger, kan du gøre det nemt for kunderne at finde din virksomhed og fortælle dem din historie.

Fordele ved Google My Business

Administrer dine oplysninger

Administrer de oplysninger, som Google-brugere finder, når de søger efter din virksomhed eller de produkter og tjenester, som du tilbyder. Sandsynligheden for, at kunderne betragter en virksomhed som velanset, er dobbelt så stor, hvis virksomheden har bekræftet sine oplysninger via Google My Business.1 Sørg for, at brugerne har adgang til oplysninger som åbningstider, website og adresse, når de finder din virksomhed i Google Søgning og Maps.

Interager med kunderne

Læs kundernes anmeldelser, reager på dem, og upload billeder, der viser, hvad du kan tilbyde. Virksomheder, som viser billeder på deres virksomhedsprofil, får 42 % flere anmodninger om rutevejledning til deres adresse fra brugere på Google Maps end virksomheder, som ikke gør det, og 35 % flere klikker sig frem til deres website.

Få en mere markant onlineprofil via større indsigt

Få indsigt i, hvordan kunderne har søgt efter din virksomhed, og hvor de er ankommet fra. Du kan også finde oplysninger om, hvor mange personer der har ringet direkte til din virksomhed via et telefonnummer, der er blevet vist i lokale søgeresultater på Google Søgning og Maps. Når du er klar til det, kan du oprette Smart-kampagner for at få dit budskab ud til kunderne og efterfølgende spore kampagnernes effektivitet.

1. Google/Oxera, The Benefits of Complete Business Listings, Dec 2014