Sobre Perfil d'empresa a Google

Comença

Perfil d'empresa a Google és una eina fàcil d'utilitzar que permet a les empreses i organitzacions gestionar la seva presència en línia a Google, com ara a la Cerca o a Maps. Per ajudar els clients a trobar la teva empresa i explicar-los la teva història, pots verificar l'empresa i editar-ne la informació.

Tip: Watch our Small Business livestream for tips about how to reach more customers online.

Avantatges de Perfil d'empresa

Gestionar la informació

Gestiona la informació que troben els usuaris de Google quan cerquen la teva empresa o els productes i serveis que ofereixes. Quan els usuaris troben la teva empresa a Google Maps i a la Cerca, poden accedir a informació com ara l'horari, el lloc web o l'adreça postal.

Interaccionar amb els clients

Pots llegir i respondre les ressenyes dels teus clients, així com publicar fotos que mostrin la teva activitat. Les empreses que afegeixen fotos al seu perfil d'empresa reben un 42% més de sol·licituds d'indicacions per arribar-hi a Google Maps i un 35% més de clics d'entrada als seus llocs web que les empreses que no ho fan.

Descobreix i amplia la teva presència

Consulta estadístiques per obtenir informació sobre com cerquen els clients la teva empresa i sobre la seva procedència. També pots trobar altra informació, com ara quantes persones truquen a la teva empresa directament des del número de telèfon que es mostra als resultats de la cerca local a la Cerca i a Maps. Per donar a conèixer allò que ofereixes, pots crear campanyes intel·ligents i fer un seguiment del seu rendiment.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament