Om Google My Business

Kom godt i gang

Google My Business er et gratis og brugervenligt værktøj til virksomheder og organisationer, som de kan bruge til at administrere deres onlinetilstedeværelse på Google, herunder på Søgning og Maps. Som en hjælp til at kunderne kan finde din virksomhed, så du kan fortælle dem din historie, kan du bekræfte din virksomhed og redigere dine virksomhedsoplysninger.

Fordele ved Google My Business

Administrer dine oplysninger

Administrer de oplysninger, som Google-brugere finder, når de søger efter din virksomhed eller de produkter og tjenester, du tilbyder. Når folk finder din virksomhed på Google Maps og Søgning, kan de finde oplysninger som åbningstider, website og adresse.

Interager med kunderne

Du kan læse og reagere på kundernes anmeldelser. Upload billeder, der viser, hvad du kan tilbyde. Virksomheder, som viser billeder på deres virksomhedsprofil, får 42 % flere anmodninger om rutevejledning til deres adresse fra brugere på Google Maps end virksomheder, som ikke gør det, og 35 % flere klikker sig frem til deres website.

Forstå og udbyg din tilstedeværelse

Få indsigt for at få flere oplysninger, hvordan kunderne søger efter din virksomhed, og hvor de kommer fra. Du kan også finde oplysninger om, hvor mange personer der har ringet direkte til din virksomhed via et telefonnummer, der er blevet vist i lokale søgeresultater på Google Søgning og Maps. Hvis du vil sprede budskabet om, hvad du tilbyder, kan du oprette og spore effektiviteten af Smart-kampagner.

Download den gratis Android-app til Google My Business for at få adgang til din konto og opdatere dine virksomhedsoplysninger, uanset hvor du er.

Download appen