Slik kan du legge til eller gjøre krav på bedriftsprofiler på Google

Legg til eller gjør krav på bedriftsprofilen din uten ekstra kostnad

På denne måten kan du kontrollere hvordan bedriftsinformasjonen din blir vist på Google.
Bekreft bedriftsprofilen din for å sikre at bedriften din er kvalifisert for visning på Google. Hvis du har flere spørsmål om profilbekreftelse, kan du få svar på disse i brukerfellesskapet for Bedriftsprofil
Tips: Hvis du vil ha personlig veiledning og skreddersydde anbefalinger for profilen din, kan du vurdere å bestille en avtale med Rådgivere for små bedrifter.

Legg til bedriften din via Google Maps

1. Logg på Google Maps på datamaskinen.
  2. Du kan legge til bedriften din på tre måter:
    • Skriv inn adressen din i søkefeltet. Klikk på Legg til bedriften din til venstre, i bedriftsprofilen.
    • Høyreklikk hvor som helst på kartet. Klikk så på Legg til bedriften din.
    • Klikk på Meny Meny øverst til venstre og så Legg til bedriften din.
  3. Fullfør registreringen av bedriftsprofilen ved å følge veiledningen på skjermen.

Gjør krav på bedriften din via Google Maps

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Skriv inn bedriftsnavnet i søkefeltet.
  3. Klikk på bedriftsnavnet, og velg riktig alternativ.
  4. Klikk på Gjør krav på denne bedriften og så Administrer nå.
    • For å velge en annen bedrift klikker du på Jeg eier eller administrerer en annen bedrift.
  5. Velg et bekreftelsesalternativ, og følg veiledningen på skjermen.

Relaterte ressurser