Een bedrijfsprofiel op Google toevoegen of claimen

Aan de slag

Met Google-bedrijfsprofiel kunt u het volgende:

• Uw bedrijfsinformatie toevoegen aan Google Maps, Google Zoeken en andere Google-services
  • Een bedrijfsprofiel op Google maken of er toegang toe krijgen
  • Beheren hoe uw bedrijfsinformatie op Google wordt weergegeven
Laat uw bedrijfsprofiel verifiëren om te zorgen dat uw bedrijf in aanmerking komt voor weergave op Google. Als u nog vragen heeft over de verificatie van uw profiel, gaat u naar de community van Google-bedrijfsprofiel.

Uw bedrijf toevoegen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar uw bedrijfsnaam en kies de juiste.
  3. Scroll omlaag en dan tik op Dit bedrijf claimen Claim this business .

Uw bedrijf claimen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Geef in de zoekbalk de bedrijfsnaam op en kies de juiste.
  3. Tik in het bedrijfsprofiel op Dit bedrijf claimen en dan Ik ben eigenaar of beheerder van dit bedrijf.
    • Als u een ander bedrijf wilt kiezen, tikt u op Ik ben eigenaar of beheerder van een ander bedrijf.
  4. Selecteer een verificatieoptie en volg de stappen op het scherm.