Een bedrijfsprofiel op Google toevoegen of claimen

Uw bedrijfsprofiel gratis toevoegen of claimen

Zo kunt u bepalen hoe uw bedrijfsinformatie wordt getoond op Google.
Laat uw bedrijfsprofiel verifiëren om te zorgen dat uw bedrijf in aanmerking komt voor weergave op Google. Als u nog vragen heeft over de verificatie van uw profiel, gaat u naar de community van Google-bedrijfsprofiel.
Tip: Als u persoonlijke begeleiding en aanbevelingen voor uw profiel wilt, kunt u een afspraak maken met een adviseur voor kleine bedrijven.

Uw bedrijf toevoegen via Google Maps

1. Log op uw computer in bij Google Maps.
  2. U kunt uw bedrijf op 3 manieren toevoegen:
    • Vul uw adres in de zoekbalk in. Klik aan de linkerkant in het bedrijfsprofiel op Je bedrijf toevoegen.
    • Klik met de rechtermuisknop ergens op de kaart. Klik op Je bedrijf toevoegen.
    • Klik linksboven op Menu Menuen dan Je bedrijf toevoegen.
  3. Gebruik de instructies op het scherm om u aan te melden voor uw bedrijfsprofiel.

Uw bedrijf claimen via Google Maps

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Geef in de zoekbalk de bedrijfsnaam op.
  3. Klik op de bedrijfsnaam en kies de juiste.
  4. Klik op Dit bedrijf claimen en dan Nu beheren.
    • Als u een ander bedrijf wilt kiezen, klikt u op Ik ben eigenaar of beheerder van een ander bedrijf.
  5. Selecteer een verificatieoptie en volg de stappen op het scherm.