Een bedrijfsprofiel op Google toevoegen of claimen

Aan de slag

Met Google-bedrijfsprofiel kunt u het volgende:

• Uw bedrijfsinformatie toevoegen aan Google Maps, Google Zoeken en andere Google-services
  • Een bedrijfsprofiel op Google maken of er toegang toe krijgen
  • Beheren hoe uw bedrijfsinformatie op Google wordt weergegeven
Laat uw bedrijfsprofiel verifiëren om te zorgen dat uw bedrijf in aanmerking komt voor weergave op Google. Als u nog vragen heeft over de verificatie van uw profiel, gaat u naar de community van Google-bedrijfsprofiel.

Uw bedrijf toevoegen via Google Maps

1. Log op uw computer in bij Google Maps.
  2. U kunt uw bedrijf op drie manieren toevoegen:
    • Geef uw adres op in de zoekbalk. Klik aan de linkerkant in het bedrijfsprofiel op Je bedrijf toevoegen.
    • Klik met de rechtermuisknop ergens op de kaart. Klik vervolgens op Je bedrijf toevoegen.
    • Klik linksboven op Menu Menu en dan Je bedrijf toevoegen.
  3. Volg de instructies op het scherm om de aanmelding voor Google Mijn Bedrijf te voltooien.

Uw bedrijf claimen via Google Maps

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Geef in de zoekbalk de bedrijfsnaam op.
  3. Klik op de bedrijfsnaam en kies de juiste.
  4. Klik op Dit bedrijf claimen en dan Nu beheren.
    • Als u een ander bedrijf wilt kiezen, klikt u op Ik ben eigenaar of beheerder van een ander bedrijf.
  5. Selecteer een verificatieoptie en volg de stappen op het scherm.