Uw bedrijfsvermelding toevoegen of claimen

Aan de slag

Als u uw bedrijfsinformatie wilt toevoegen aan Google Maps, Google Zoeken en andere Google-services, maakt u een bedrijfsprofiel op Google (of zorgt u ervoor dat u toegang krijgt tot een bestaande vermelding, indien van toepassing). Met Google Mijn Bedrijf beheert u gratis de weergave van uw bedrijfsinformatie op websites van Google, waaronder Google Zoeken en Google Maps.

Uw bedrijfsvermelding toevoegen via Google Mijn Bedrijf

1. Open op uw Android-telefoon of -tablet de Google Mijn Bedrijf-app
  2. Log in met het Google-account dat u wilt gebruiken om uw bedrijf te beheren.
    • Als dit de eerste keer is dat u een bedrijf aan Google toevoegt, logt u in met het Google-account dat u wilt gebruiken om uw bedrijf te beheren en tikt u vervolgens op Doorgaan.
    • Als u eerder een bedrijf heeft toegevoegd, tikt u op Meer en vervolgens op de naam van uw bedrijf. Er wordt een lijst van alle vermeldingen in uw account weergegeven. Scroll naar de onderkant van de pagina en kies Toevoegen Add en dan Een locatie toevoegen.
  3. Als er een dialoogvenster wordt weergeven met de melding dat iemand anders het bedrijf al heeft geverifieerd, volgt u deze stappen.
  4. Geef de bedrijfsnaam en -informatie op en ga akkoord met de servicevoorwaarden. Tik op Doorgaan.

Uw bedrijf toevoegen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar uw bedrijfsnaam en kies de juiste.
  3. Scroll omlaag en dan tik op Dit bedrijf claimen Claim this business .

Uw bedrijf claimen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Geef in de zoekbalk de bedrijfsnaam op en kies de juiste.
  3. Tik in het bedrijfsprofiel op Dit bedrijf claimen en dan Ik ben eigenaar of beheerder van dit bedrijf.
    • Als u een ander bedrijf wilt kiezen, tikt u op Ik ben eigenaar of beheerder van een ander bedrijf.
  4. Selecteer een verificatieoptie en volg de stappen op het scherm.

Klaar om uw bedrijf te zoeken op Google?

Verifieer uw bedrijfsvermelding, zodat deze kan worden weergegeven op Maps, Google Zoeken en andere Google-services. Ga naar de Google Mijn Bedrijf-community als u nog vragen heeft over de verificatie van uw vermelding.