Een bedrijfsprofiel op Google toevoegen of claimen

Uw bedrijfsprofiel gratis toevoegen of claimen

Zo kunt u bepalen hoe uw bedrijfsinformatie wordt getoond op Google.
Laat uw bedrijfsprofiel verifiëren om te zorgen dat uw bedrijf in aanmerking komt voor weergave op Google. Als u nog vragen heeft over de verificatie van uw profiel, gaat u naar de community van Google-bedrijfsprofiel.
Tip: Als u persoonlijke begeleiding en aanbevelingen voor uw profiel wilt, kunt u een afspraak maken met een adviseur voor kleine bedrijven.

Uw bedrijf toevoegen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Zoek naar uw bedrijfsnaam en kies de juiste.
  3. Scroll omlaag en dan tik op Dit bedrijf claimen Claim this business .

Uw bedrijf claimen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Geef in de zoekbalk de bedrijfsnaam op en kies de juiste.
  3. Tik op Dit bedrijf claimen en dan Ik ben eigenaar of beheerder van dit bedrijf.
    • Als u een ander bedrijf wilt kiezen, tikt u op Ik ben eigenaar of beheerder van een ander bedrijf.
  4. Selecteer een verificatieoptie en volg de stappen op het scherm.