Sådan tilføjer eller gør du krav på din virksomhedsprofil på Google

Kom godt i gang

Med Google Virksomhedsprofil kan du:

• Føje dine virksomhedsoplysninger til Google Maps, Søgning og andre Google-tjenester
  • Oprette eller få adgang til en virksomhedsprofil på Google
  • Administrere, hvordan dine virksomhedsoplysninger vises på Google
Bekræft din virksomhedsprofil for at sikre, at din virksomhed er kvalificeret til at blive vist på Google. Hvis du har flere spørgsmål om bekræftelse af profiler, kan du gå til fællesskabet for virksomhedsprofiler

Tilføj din virksomhed via Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter din virksomhed, og vælg den.
  3. Rul ned og så tryk på Gør krav på denne virksomhed (Claim this business).

Gør krav på din virksomhed via Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Indtast virksomhedsnavnet i søgefeltet, og vælg den relevante virksomhed.
  3. Tryk på Gør krav på denne virksomhed og så Jeg ejer eller administrerer denne virksomhed på virksomhedsprofilen.
    • Hvis du vil vælge en anden virksomhed, skal du trykke på Jeg ejer eller administrerer en anden virksomhed.
  4. Vælg en bekræftelsesmulighed, og følg fremgangsmåden på skærmen.