Tilføj eller gør krav på din virksomhedsfortegnelse

Hvis du vil tilføje dine virksomhedsoplysninger på Google Maps, Søgning og andre Google-tjenester, skal du oprette en Google My Business-fortegnelse (eller få adgang til en allerede oprettet fortegnelse). Brug Google My Business gratis til at administrere, hvordan dine virksomhedsoplysninger bliver vist overalt på Google, f.eks. Søgning og Maps. Følg nedenstående vejledning for at tilføje eller gøre krav på din virksomhedsfortegnelse:

På en computer
  1. Gå til Google My Business via din computer.
  2. Klik på Log ind øverst i højre hjørne.
  3. Log ind på din Google-konto, eller opret en. Klik derefter på Næste.
    • Tilmeld dig med domænet for din virksomhedsmail, da denne konto skal bruges til din kæde. Angiv navnet på din virksomhed eller kæde. Du kan også vælge din kæde fra de forslag, der vises, mens du skriver (hvis relevant).
  4. Angiv adressen for din virksomhed eller kæde. Du kan også blive bedt om at placere en markør på beliggenheden af din kædes filial på et kort. Hvis din virksomhed ikke har en fysisk butik, men er placeret i et serviceområde, kan du angive området i stedet for. Klik derefter på Næste
  5. Vælg, om du vil have din virksomhedsadresse vist på Google Maps.
    • Hvis du betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Klik på Næste.
        Bemærk! Hvis du også betjener kunder uden for din virksomhedsadresse, har du ligeledes mulighed for at angive dine serviceområder.
    • Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Nederst skal du klikke på Jeg leverer varer og tjenesteydelser til mine kunder og så Næste.
      3. Angiv dine serviceområder, og klik derefter på Næste.
  6. Søg efter og vælg en virksomhedskategori. Du kan også vælge en mere specifik kategori hvis relevant. Klik derefter på Næste.
  7. Angiv et telefonnummer eller en adresse til din kædes website, og klik på Udfør.
    Bemærk! Du har også mulighed for at oprette et gratis website baseret på dine oplysninger. Det anbefales, at du angiver det individuelle telefonnummer eller den individuelle butiksside for hver placering snarere end telefonnummeret til et enkelt callcenter.
  8. Vælg en bekræftelsesmulighed.
    • For at bekræfte senere kan du klikke på Bekræft senere og så Senere. Hvis du ikke har tilladelse til at administrere virksomhedsprofilen for kæden, skal du finde den person i din organisation, der er autoriseret til at gøre det, og fortsætte processen.

Bemærk! Hvis du ser en side med "Der er allerede gjort krav på denne virksomhedsprofil", kan du klikke på Anmod om adgang. Følg derefter vejledningen for at gøre krav på din virksomhed. Få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om ejerskab.

Brug Google Maps til at gøre krav på din virksomhed

Du kan tilføje din virksomhed via Google Maps på en computer ved at søge efter en placering, ved at højreklikke på et sted eller via menuen.

1. Gå til Google Maps på din computer.
  2. Du kan føje din virksomhed på tre måder:
    • Angiv din adresse i søgefeltet. Klik på Tilføj din virksomhed til venstre på virksomhedsprofilen.
    • Højreklik på et vilkårligt sted på kortet. Klik derefter på Tilføj din virksomhed.
    • Klik på menuen øverst til venstre Menu og så Tilføj din virksomhed.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte din tilmelding til Google My Business.
På en mobilenhed
  1. Åbn My Business-appen My Business på din telefon eller tablet.
  2. Log ind med den Google-konto, du ønsker at bruge til at administrere din virksomhed.
    • Hvis det er første gang, du tilføjer en virksomhed på Google, skal du logge ind med den Google-konto, som du vil bruge til at administrere din virksomhed, og trykke på Fortsæt.
    • Hvis du har tilføjet en virksomhed før, skal du trykke på Mere og derefter på din virksomheds navn for at få vist en liste over alle virksomhedsprofiler på din konto. Rul ned til bunden af siden, og vælg Tilføj en ny virksomhed.
  3. Følg denne fremgangsmåde, hvis der vises en dialogboks med en underretning om, at en anden har bekræftet virksomheden.
  4. Angiv din virksomheds navn og dine virksomhedsoplysninger, og acceptér servicevilkårene. Tryk på Fortsæt, når du er klar til at oprette en virksomhedsprofil for din virksomhed.

Brug Google Maps til at gøre krav på din virksomhed

Følg denne fremgangsmåde for at gøre krav på din virksomhed i Google Maps:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.
  2. Søg efter din virksomhed.
  3. Åbn panelet med virksomhedsoplysninger, rul nedad, og tryk på Gør krav på denne virksomhed Claim this business.

Gør krav på en ubekræftet virksomhedsprofil via Maps

På en computer

1. Åbn Google Maps.
  2. Indtast virksomhedsnavnet i søgefeltet.
  3. Klik på Gør krav på denne virksomhed og så Jeg ejer eller administrerer denne virksomhed i infopanelet for virksomheden.
    • Hvis du vil vælge en anden virksomhed, skal du klikke på Jeg ejer eller administrerer en anden virksomhed.
  4. Vælg en bekræftelsesmulighed, og følg fremgangsmåden på skærmen.

På en mobilenhed

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.
  2. Indtast virksomhedsnavnet i søgefeltet.
  3. Tryk på Gør krav på denne virksomhed og så Jeg ejer eller administrerer denne virksomhed i infopanelet for virksomheden.
    • Hvis du vil vælge en anden virksomhed, skal du trykke på Jeg ejer eller administrerer en anden virksomhed.
  4. Vælg en bekræftelsesmulighed, og følg fremgangsmåden på skærmen.

Er du klar til at se din virksomhed på Google?

Bekræft din virksomhedsprofil, så den er kvalificeret til at blive vist i Maps, på Søgning og i andre Google-tjenester.  Hvis du har flere spørgsmål til, hvordan du bekræfter din virksomhedsprofil, kan du besøge Google My Business-fællesskabet