Tilføj eller gør krav på din virksomhedsprofil

Kom godt i gang

Hvis du vil tilføje dine virksomhedsoplysninger i Google Maps, på Søgning og i andre Google-tjenester, skal du oprette en virksomhedsprofil på Google (eller få adgang til en allerede oprettet virksomhedsprofil). Brug Google My Business som et gratis værktøj til at administrere, hvordan dine virksomhedsoplysninger bliver vist overalt på Google, f.eks. på Søgning og i Maps.

Tilføj din virksomhedsprofil via Google My Business

1. Log ind på Google My Business via en computer.
  2. Log ind på din Google-konto, eller opret en konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Klik derefter på Næste.
    • Tilmeld dig med domænet for din virksomhedsmail, da denne konto skal bruges til din kæde. Angiv navnet på din virksomhed eller kæde. Du kan også vælge din kæde fra de forslag, der vises, mens du skriver (hvis relevant).
  3. Angiv adressen for din virksomhed eller kæde. Du kan også blive bedt om at placere en markør på beliggenheden af din kædes filial på et kort. Hvis din virksomhed ikke har en fysisk butik, men er placeret i et serviceområde, kan du angive området i stedet for. Klik derefter på Næste
  4. Vælg, om du vil have din virksomhedsadresse vist på Google Maps.
    • Hvis du betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Klik på Næste.
        Tip! Hvis du også betjener kunder andre steder end på din virksomhedsadresse, har du desuden mulighed for at angive serviceområder.
    • Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Klik på Jeg leverer varer og tjenester til mine kunder og så Næste nederst.
      3. Angiv dine serviceområder, og klik derefter på Næste.
  5. Søg efter og vælg en virksomhedskategori. Du kan også vælge en mere specifik kategori hvis relevant. Klik derefter på Næste.
  6. Angiv et telefonnummer eller en adresse til din kædes website, og klik på Udfør.
    Tip! Du har også mulighed for at oprette et gratis website ud fra dine oplysninger. Vi anbefaler, at du angiver telefonnummer eller butiksside for hver enkelt sted i stedet for telefonnummeret til et callcenter.
  7. Vælg en bekræftelsesmulighed.
    • Klik på Bekræft senere og så Senere, hvis du vil foretage bekræftelse senere. Hvis du ikke har tilladelse til at administrere virksomhedsprofilen for kæden, skal du finde den person i din organisation, der er autoriseret til at gøre det, og fortsætte processen.

Tip! Hvis du ser en side, hvor der står "Der er allerede gjort krav på denne virksomhedsprofil", skal du klikke på Anmod om adgang. Følg derefter vejledningen for at gøre krav på din virksomhed. Få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om ejerskab.

Tilføj din virksomhed via Google Maps

1. Log ind på Google Maps på din computer.
  2. Du kan tilføje din virksomhed på tre forskellige måder:
    • Angiv din adresse i søgefeltet. Klik på Tilføj din virksomhed til venstre på virksomhedsprofilen.
    • Højreklik et vilkårligt sted på kortet. Klik derefter på Tilføj din virksomhed.
    • Klik på Menu (Menu) og så Tilføj din virksomhed øverst til venstre.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre din tilmelding til Google My Business.

Gør krav på din virksomhed via Google Maps

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Indtast virksomhedsnavnet i søgefeltet.
  3. Klik på det relevante virksomhedsnavn for at vælge virksomheden.
  4. Klik på Gør krav på denne virksomhed og så Administrer nu.
    • Hvis du vil vælge en anden virksomhed, skal du klikke på Jeg ejer eller administrerer en anden virksomhed.
  5. Vælg en bekræftelsesmulighed, og følg fremgangsmåden på skærmen.

Er du klar til at finde din virksomhed på Google?

Bekræft din virksomhedsprofil, så den er kvalificeret til at blive vist i Maps, på Søgning og i andre Google-tjenester. Hvis du har flere spørgsmål til, hvordan du bekræfter din virksomhedsprofil, kan du besøge Google My Business-fællesskabet