Com es pot afegir o reclamar un perfil d'empresa a Google

Afegir o reclamar un perfil d'empresa sense cost econòmic

Això et permetrà controlar la manera com es mostra la informació de la teva empresa a Google.
Per assegurar-te que la teva empresa sigui apta per mostrar-se a Google, verifica el perfil d'empresa. Si tens més preguntes sobre la verificació del perfil, visita la comunitat de Perfil d'empresa
Consell: si vols rebre orientació personalitzada i recomanacions a mida sobre el teu perfil, pots concertar una cita amb Small Business Advisors.

Afegir la teva empresa a través de Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerca la teva empresa i tria la que sigui correcta.
  3. Desplaça't cap avall i, a continuació, toca Reclama aquesta empresa Claim this business.

Reclamar la teva empresa a través de Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la barra de cerca, escriu el nom de l'empresa i tria el que sigui correcte.
  3. Al perfil d'empresa, toca Reclama aquesta empresa i, a continuació, Soc propietari o gestor d'aquesta empresa.
    • Per triar una altra empresa, toca Soc propietari o gestor d'una altra empresa.
  4. Selecciona una opció de verificació i segueix els passos de la pantalla.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda