Slik kan du legge til eller gjøre krav på bedriftsprofiler på Google

Kom i gang

Med Google-bedriftsprofilen kan du

• legge til bedriftsinformasjonen din på Google Maps, Søk og i andre Google-tjenester
  • opprette eller få tilgang til en bedriftsprofil på Google
  • administrere hvordan bedriftsinformasjonen din vises på Google
Bekreft bedriftsprofilen din for å sikre at bedriften din er kvalifisert for visning på Google. Hvis du har flere spørsmål om profilbekreftelse, kan du få svar på disse i brukerfellesskapet for Bedriftsprofil

Legg til bedriften din via Google Maps

1. Logg på Google Maps på datamaskinen.
  2. Du kan legge til bedriften din på tre måter:
    • Skriv inn adressen din i søkefeltet. Klikk på Legg til bedriften din til venstre, i bedriftsprofilen.
    • Høyreklikk hvor som helst på kartet. Klikk så på Legg til bedriften din.
    • Klikk på menyen Menyog så Legg til bedriften din øverst til venstre.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre registreringen for Google Min bedrift.

Gjør krav på bedriften din via Google Maps

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Skriv inn bedriftsnavnet i søkefeltet.
  3. Klikk på bedriftsnavnet, og velg riktig alternativ.
  4. Klikk på Gjør krav på denne bedriften og så Administrer nå.
    • For å velge en annen bedrift klikker du på Jeg eier eller administrerer en annen bedrift.
  5. Velg et bekreftelsesalternativ, og følg veiledningen på skjermen.