Uw bedrijfsvermelding toevoegen of claimen

Aan de slag

Met Google Mijn Bedrijf kunt u uw bedrijfsinformatie aan Google Maps, Google Zoeken en andere Google-services toevoegen. Maak een bedrijfsprofiel op Google of krijg hier toegang toe en beheer de weergave van uw bedrijfsinformatie in Google-services, waaronder Google Zoeken en Google Maps.

Uw bedrijf toevoegen via Google Mijn Bedrijf

1. Open de Google Mijn Bedrijf-app My Business op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in met het Google-account dat u wilt gebruiken om uw bedrijf te beheren.
    • Als u uw eerste bedrijf aan Google wilt toevoegen, tikt u op Doorgaan.
    • Als u nog een bedrijf aan Google wilt toevoegen doet u het volgende:
      1. Tik op 'Meer' Menu en vervolgens op de naam van uw bedrijf. Er wordt een lijst van alle locaties in uw account weergegeven.
      2. Scroll en kies 'Toevoegen' Add en dan Een locatie toevoegen.
  3. Geef de naam en gegevens van uw bedrijf op en ga akkoord met de Servicevoorwaarden.
  4. Tik op Doorgaan.
Tip: Als u een bericht op het scherm ontvangt dat iemand anders het bedrijf al heeft geverifieerd, vraagt u het eigendom van het bedrijfsprofiel aan.

Uw bedrijf toevoegen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar uw bedrijfsnaam en kies de juiste.
  3. Scroll omlaag en dan tik op Dit bedrijf claimen Claim this business .

Uw bedrijf claimen via Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Geef in de zoekbalk de bedrijfsnaam op en kies de juiste.
  3. Tik in het bedrijfsprofiel op Dit bedrijf claimen en dan Ik ben eigenaar of beheerder van dit bedrijf.
    • Als u een ander bedrijf wilt kiezen, tikt u op Ik ben eigenaar of beheerder van een ander bedrijf.
  4. Selecteer een verificatieoptie en volg de stappen op het scherm.

Klaar om uw bedrijf te zoeken op Google?

Verifieer uw bedrijfsprofiel zodat het kan worden weergegeven op Maps, Google Zoeken en andere Google-services.Ga naar de Google Mijn Bedrijf-community als u meer vragen heeft over de verificatie van uw profiel.