Mød vores produkteksperter

Produkteksperter er Google-brugere, der hjælper med spørgsmål og fejlfinding. Du har muligvis allerede mødt nogle af dem i hjælpeforummet for Virksomhedsprofil. Vi vil gerne præsentere dig for produkteksperterne i Virksomhedsprofil og lade dem fortælle lidt om dem selv. Sig hej, næste gang du ser dem!

Få flere oplysninger om produkteksperter

Ben Fisher

Som specialist i lokal SEO har Ben hjulpet virksomheder med at udvikle deres tilstedeværelse på nettet siden 1994. Takket være hans bidrag til forummet for Virksomhedsprofil er Ben blevet håndplukket af Google som produktekspert til Virksomhedsprofil. Ben bidrager også til den årlige Moz Local Search Ranking Factors Study. Han bidrager også jævnligt til BrightLocal.

Ben er medstifter af Steady Demand, som er en virksomhed inden for lokal SEO og sociale medier. Teamet hos Steady Demand specialiserer sig i at hjælpe kunder med at bekæmpe kortspam, løse de mest komplekse problemer med virksomhedsprofiler og finde og løse rangeringsproblemer på Google.

Du kan få kontakt til Ben på Twitter og LinkedIn.

Colan Nielsen

Colan er VP for lokal søgning hos Sterling Sky Inc og begyndte at arbejde med lokal SEO tilbage i 2010. Han betragtes også som produktekspert af Google i forummet for Virksomhedsprofil.  Han er bidragyder til Moz' kendte undersøgelse Local Search Ranking Factors og er tidligere områdeansvarlig for Google MapMaker.

Colan er besat af alt, der har med lokal søgning at gøre, og er aktiv i mange onlinefællesskaber, herunder forummet for lokal søgning, hvor han er moderator.

Du kan følge Colan på Twitter.

Dan Foland

Dan har arbejdet med SEO i næsten 10 år og er SEO Director hos Postali, der er et marketingbureau for advokater og advokatfirmaer. Før Dan begyndte at arbejde professionelt med SEO, arbejdede han på egne websiteprojekter, hvor han blev forelsket i SEO.

Dan blev interesseret i at deltage i programmet Produkteksperter, efter at han havde hørt om det fra nogle af de andre eksperter og vidste, at han kunne bidrage med sin omfattende erfaring med lokal SEO og Virksomhedsprofil.

Du kan få kontakt til Dan på Twitter eller DanFoland.com.

David Cox

David hørte om TC-programmet, da han hørte Joy Hawkins tale om det på podcasten SEO 101. David er en betroet verificeringsvirksomhed, bidragyder på niveau 8 og certificeret fotograf i Local Guides Connect-programmet. Tilbage i 1997 var David involveret i salg af SDSL-tjenester og -websites. Det var dengang, hvor de fleste brugte opkaldsforbindelser til at komme på internettet, og det var usædvanligt for mindre virksomheder at få en forbindelse på 256 K eller 1,5 Mb. Siden dengang har han lært HTML og søgeoptimering på internettet, hvoraf meget er selvlært.

Helmut Geissler

Helmut har elsket kort, siden han var barn, hvor han tegnede sine egne kort for sin egen fornøjelses skyld (f.eks. kort over Storbritannien). Nu er har ikke længere lige så rolig på hænderne, at han kan tegne kort, men der får han til gengæld står glæde af Google Maps og Virksomhedsprofil. Nu holder han sin interesse vedlige ved at bruge disse produkter dagligt og besvare spørgsmål på forummerne. Helmut er en aktiv produktekspert på de engelske, tyske og spanske hjælpefora til Maps.

James Clemens

James begyndte at bygge produkter og brands i 1980'erne, og i 1996 fordybede han sig i udvikling af websites og i SEO. Han koder i HTML, CSS og PHP og udfordrer sig selv til at være kreativ på hvert eneste projekt. Han er en passioneret tekniker med et smil på læben, og han er kendt for sin tålmodighed, når han hjælper andre. James bidrager jævnligt med ekspertartikler i Google Partners-systemet, og som konsulent hjælper han mindre virksomheder med at få succes. James har en masse viden og i 2015 blev han endda udnævnt til Top 3 over mest inspirerende medlemmer af Google Partner-fællesskabet i Nordamerika. Han er involveret i flere velgørende organisationer i Panama City Beach i Florida, og han nyder at hjælpe andre med at få succes, mens han hele tiden forsøger at lære nyt.

James er også en produktekspert inden for Google Ads og Google Partners, han er Stjerneskud inden for Google AdWords Express og certificeret inden for alle Google Ads-produkter, Google Analytics, mobilwebsites og digitalt salg. Han har et badge for sit Google Partner-bureau, som han grundlagde i 1992 i det solrige Florida, og han hygger sig næsten lidt for godt med at opbygge en digital tilstedeværelse for kunder over hele verden.

Joy Hawkins

Joy Hawkins

Joy er ejer af Local Search Forum, LocalU og Sterling Sky, som er et lokalt SEO-bureau i Canada og USA. Hun har arbejdet i branchen siden 2006. Hun skriver til publikationer som Search Engine Land og taler jævnligt på marketingkonferencer som MozCon, LocalU, Pubcon, SearchLove og State of Search.

Du kan følge Joy på Twitter.

Krystal Taing

Krystal Taing

Krystal har arbejdet med SEO og e-handel det seneste årti med fokus på lokal SEO siden 2014. Hendes erfaring med at udtænke en lokal strategi hjælper brands med flere lokationer med at løse de mest vedvarende marketingudfordringer. Dette omfatter forbedring af organisk synlighed, søgerangeringer og online-til-offline-trafik. Krystal er en respekteret autoritet inden for lokal søgning og er en ressource for marketingmedarbejdere og virksomheder.

Du kan følge Krystal på Twitter.

Mike Blumenthal

Mike Blumenthal

Mike har arbejdet med at tilbyde serviceydelser inden for web siden 1995. Inden han specialiserede sig i webdesign og søgerådgivning i 2001, var Mike chef i en familieejet og familiedrevet detailvirksomhed i mere end 30 år. Ligesom alle ejere af mindre virksomheder, som forsøger at markedsføre sig til en fragmenteret kundekreds, blev han hele tiden frustreret over de forhindringer og omkostninger, der var i forbindelse med de tilgængelige annonceringsmuligheder. Kort efter at Google Maps blev udgivet i 2004, smed han sine ni telefonbøger ud og begyndte at fokusere på lokal søgning. I løbet af ugen kan du finde ham på hans blog, Understanding Google Maps and Local Search, hvor han skriver om lokal søgning og dens indvirkning på erhvervslivet. I løbet af det seneste år har Mike grundlagt to lokalt fokuserede virksomheder: LocalU.org, som fokuserer på uddannelse i mindre virksomheder, og GetFiveStars.com, som hjælper mindre virksomheder med at håndtere kompleksiteten i kundefeedback og kundeanmeldelser.

Tim Capper

Tim har været involveret i søgemaskinemarkedsføring i over 10 år og er specialiseret i lokal SEO. Han er uddannet i hotel- og restaurationsbranchen på BelvoirPark Hotel Fachschule i Schweiz, hvorefter han ejede og drev sit eget hotel i Lake District i Storbritannien. Under mund- og klovsygen finpudsede han sine færdigheder inden for søgemaskinemarkedsføring.

Da han besluttede at skifte til professionel søgemaskinemarkedsføring, flyttede Tim til Northamptonshire, hvor han nu driver SEO-konsulentvirksomheden onlineownership.com med kunder over hele verden. At være Google Produktekspert giver mig mulighed for at se problemer, som en gennemsnitlig webmaster aldrig vil opleve, så jeg kan skabe ekstra merværdi til den service, som Online Ownership yder til kunderne. Online Ownerships innovative tilgang til søgemaskinemarkedsføring og marketing og filosofien om at dele ud af sin viden bliver tydelig med den seneste Put your Business on the Map-kampagne sammen med de detaljerede vejledninger og selvstudier, de har produceret og udgivet. Tim er passioneret omkring det, Googles virksomhedssider kan tilbyde virksomheder, da de giver en reel mulighed for at markedsføre og brande deres virksomhed online, og Tim nyder at hjælpe disse virksomheder med at løse deres problemer i Googles produktforum.

Tom Waddington

Tom har hjulpet adskillige virksomheder med at forbedre deres tilstedeværelse i lokale søgeresultater inden for de seneste 10+ år. Et særligt problem førte ham til Virksomhedsprofil-hjælpeforummet, hvor han fik hjælp af et par produkteksperter. Da han gennemgik forummet, så han muligheden for at udnytte sin erfaring og begyndte at hjælpe andre brugere med deres spørgsmål. Hans lyst til at lære, hjælpe andre og bekæmpe spam førte til, at han ofte deltog i forummet.

Yan Gilbert

I 2005, efter at han byggede et website til sin egen virksomhed inden for træarbejde, indså Yan, at han var nødt til at generere mere salg. Han opdagede SEO, og efter at han lærte sig selv websiteoptimering, har han været vild med det lige siden.

Efter at have arbejdet på adskillige websites vendte Yan opmærksomheden mod lokal SEO. Han blev ansat af Joy Hawkins og begyndte mere dybdegående SEO-arbejde med mindre virksomheder. Efter at have set på adskillige grafer over søgeordsrangering, overvejede han, om der var en nemmere måde at visualisere lokale rangeringer på. Det medførte, at han i sin fritid skabte LocalFalcon, der var det første værktøj til lokal rangering i et gitter, der brugte Google Maps API.

Han er i øjeblikket Chief Product Officer hos dbaPlatform samt senior SEO-specialist hos Sterling Sky. Yan arbejder og bor i Newmarket, Ontario. Du kan kontakte ham på Twitter, LinkedIn eller yangilbert.com

Sherry Bonelli

Ejeren af Early Bird Digital Marketing er ekspert i søgemaskineoptimering (SEO) og digital marketing med mere end 24 års erfaring. Hendes digitale marketingbureau, Early Bird Digital Marketing, betjener kunder i USA og Canada.

Sherry er produktekspert på platinniveau på Google Virksomhedsprofil og skriver artikler til førende marketingwebsites som Search Engine Journal, Search Engine Land, MOZ og Adweek. Hun modtog Search Engine Lands pris som årets største bidragyder til SEO i 2018.

Hun er anerkendt som præsentationsvært og taler ved førende digitale marketingkonferencer, podcasts og webinarer, f.eks. Traffic & Conversion Summit, State of Search, Content Marketing World, Digital Marketer, SCORE, MOZ, Edge of the Web, Local Marketing Institute, Midwest Digital Marketing Conference og Duct Tape Marketing.

Sherry har en kandidatgrad i internetmarketing. Hun er også LinkedIn Learning Instructor, adjungeret underviser på flere universiteter og vært på The Marketing Plan Podcast.