Beskyt din Google Virksomhedsprofil

Vi anbefaler på det kraftigste, at du følger nedenstående fremgangsmåde for at beskytte din Google Virksomhedsprofil.

Gør krav på alle dine virksomhedslokationer

Få alle dine virksomhedslokationer på Google Maps og Søgning. Lokationer, der ikke er gjort krav på, gør din virksomhed mere sårbar og udsat for hijacking. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer eller gør krav på din virksomhedsprofil på Google.

Sådan tjekker du, om der er gjort krav på en virksomhedsprofil:

På Google Søgning:

1. Åbn Google Søgning på din computer.
  2. Søg efter din virksomheds navn.
  3. Tjek infopanelet i højre side, der viser dine virksomhedsoplysninger:
    1. Hvis infopanelet indeholder et link, hvor der står "Ejer du denne virksomhed?" eller "Gør krav på denne virksomhed", er der endnu ikke gjort krav på din virksomhedsprofil.
    2. Hvis du klikker på "Ejer du denne virksomhed?", og du får vist en skærm med teksten "Virksomhedsprofilen administreres muligvis af en anden", er der gjort krav på din virksomhedsprofil
    3. Hvis du klikker på "Ejer du denne virksomhed?", og der på næste skærm står "Administrer denne virksomhed for at svare på anmeldelser, opdatere oplysninger og meget mere", er der ikke gjort krav på din profil endnu.

På Google Maps:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter din virksomheds navn.
  3. Hvis du kan se "Gør krav på denne virksomhed" på fanen "Om", er der endnu ikke gjort krav på din virksomhedsprofil.

Begræns adgangen til din virksomhedsprofil

Jo færre personer, der har adgang til din virksomhedsprofil, jo mindre sandsynlighed er der for, at den bliver kompromitteret. Giv kun ejere og administratorer, som er vigtige for administrationen af virksomhedsprofilen, adgang.

Bemærk! Ejere kan redigere og overføre ejerskabet for din virksomhed, så vær ekstra forsigtig, når du tilføjer dem. Fjern tidligere medarbejderes profiladgang, hvis de ikke længere arbejder i din virksomhed. Brug et mailalias for administratoren af din profil. Sørg for, at du stadig bevarer adgangen, hvis du tilføjer en tredjepart, der kan administrere din virksomhedsprofil.

Vær på vagt over for på mailanmodninger om at blive ejer eller administrator af din virksomhedsprofil. Godkend ikke disse anmodninger, medmindre du kender den person, der anmoder om adgang.

Vær opmærksom på svindel med personefterligning på Google

Vær på vagt over for telefonopkald, mails eller beskeder fra personer, der tilbyder at hjælpe dig med din virksomhedsprofil mod penge. Dette omfatter personer eller virksomheder, der hævder at være Google Support- eller Google-medarbejdere. Bemærk! Google opkræver ikke gebyr for denne tjeneste.

Tip! Google beder aldrig om en engangskode eller en pinkode. Google vil aldrig forsøge at få dig til at betale for at beholde din virksomhedsprofil. Dette omfatter at få din virksomhedsprofil verificeret eller genåbnet.

Hvis du bruger en tredjepart til at administrere din virksomhedsprofil, skal du sørge for, at du stadig har adgang som ejer af din profil. Det er forbudt at ændre eller deaktivere profilfunktioner uden dit udtrykkelige samtykke. I sådanne tilfælde kan du rapportere en overtrædelse af tredjepartspolitikken.

Følg bedste praksis for sikkerhed på nettet

Du kan øge sikkerheden på din Google-konto ved at bruge stærke adgangskoder, sikre dine enheder, slå totrinsverificering til og surfe sikkert på internettet. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter dig på nettet.

Tredjepartsadministratorer

Overhold vores politikker

Bidrag til Google Maps og din virksomhedsprofil skal afspejle en ægte oplevelse og overholde vores politikker. Falsk engagement og indhold, der overtræder politikker, er ikke tilladt og vil blive fjernet. Hvis der registreres falsk engagement, kan din virksomhedsprofil være underlagt begrænsninger vedrørende opslag.

Du kan forhindre begrænsninger af din virksomhedsprofil ved at overholde vores politikker.