Profiler, der er markeret som en dublet

Denne artikel omhandler virksomhedsprofiler, som ikke kan findes i Maps, fordi de er blevet markeret som en dublet eller en kopi af en anden profil. Gå til Sådan fletter du identiske virksomhedsprofiler, hvis der er tale om en virksomhed, som er registreret to gange i Maps.

Løs et problem, der har medført indbyrdes modstridende ejeroplysninger

Profiler markeres som en dublet, hvis der allerede er en verificeret profil for den pågældende virksomhed på Google. Hvis du vil administrere en anden virksomheds virksomhedsprofil, kan du anmode om adgang.

1. Find virksomheden på Google Søgning eller i Maps.
  2. Klik på Anmod om adgang
  3. Udfyld formularen.
  4. Klik på Send.

Kvalifikation til 2 forskellige profiler for samme virksomhedsadresse

I følgende tilfælde er det tilladt at have 2 eller flere virksomhedsprofiler for samme virksomhedsadresse:

• Hvis der er tale om separate virksomheder
  • Hvis begge virksomheder er kvalificerede til at have en Google-virksomhedsprofil

Gå til Retningslinjer i forbindelse med repræsentation af din virksomhed på Google for at se kvalifikationskravene og specifikke retningslinjer for virksomheder med afdelinger.

Slet en identisk profil på din konto

Vigtigt! Hvis du er registreret som ejer af begge profiler, skal du beholde den verificerede profil.

En identisk profil bliver ikke vist i Maps, så du behøver ikke at fjerne den, men hvis du vil rydde op på din konto, kan du fjerne en eller flere virksomhedsprofiler på din konto.

Rapportér en virksomhed, der ved en fejl er blevet markeret som en dublet

Hvis to virksomhedsprofiler er blevet flettet, og der rent faktisk er tale om to separate, kvalificerede virksomheder, kan du kontakte supportafdelingen med henblik på at indsende en appel vedrørende dubletstatus.

Du kan kun indsende en appel vedrørende dubletstatus, hvis der er tale om to separate, kvalificerede virksomheder. Hvis du betjener kunder på din lokation, bliver du bedt om at indsende dokumentationsmateriale i form af billeder af virksomhedernes permanente skiltning, hvoraf det tydeligt fremgår, at der er tale om to separate virksomheder.

Derfor bliver profiler markeret som en dublet

Der må kun være én profil pr. virksomhed. Hvis du tilbyder flere tjenester via dine virksomheder, er du underlagt følgende krav:

Sådan undgår du, at en profil bliver markeret som en dublet:

• Sørg for, at profilen adskiller sig fra eventuelle andre virksomhedsprofiler, du ejer.
  • Opret ikke profiler, der allerede er på Maps.